Stižu tužbe

Nakon rupa, nove prijetnje na mostarskim cestama

AutoMoto / Flash | 22. 06. 2017. u 10:47 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''U Ulici biskupa Čule od prvih semafora kod Katedrale prema Spajalici ostao sam zaprepašten jer sam svojim vozilom prešao preko velike lokve od bijelog laka koji se nalazio na kolničkoj traci'', piše u pismu redakciji portala Bljesak.info jedan čitatelj navodeći kako je lak uništio njegov automobil, ali i automobil njegove supruge.

Kaže kako lokva nije bila obilježena ni jednim od znakova upozorenja vozačima te da se sve odigralo u četvrtak oko 7 sati ujutro.



''Lak je ostavio veliki trag na mojem vozilu, cijelom dužinom vozila, i na unutarnjim blatobranima. Pokušao sam u dvije praonice u Mostaru to otkloniti, ali nisu bili u mogućnosti. Kako se isto dogodilo i mojoj supruzi s njezinim vozilom, otišli smo i prijavili u kuću kod koje su nam vozila osigurana gdje je izvršen očevid na vozilima i uslikani tragovi laka te napravljeni zapisnici. Isto smo prijavili i policiji koja je obavila očevid na vozilima, uslikali i napravili zapisnike'', naveo je čitatelj.



Istaknuo je kako neće odustati i da će ustrajati do kraja te podignuti tužbu protiv mjerodavnih.

''Načinjena nam je ogromna financijska šteta jer se radi o novijim vozilima, a jedno je visoke klase'', naveo je čitatelj.

Kopirati
Drag cursor here to close