Brotis vrhunskom keramikom i sanitarijom oprema prestižni hotel Ruža – Mostar Marriott
*****
OBJAVA: Petak, 14. srpnja 2017. 9:00
IZVOR: Promotivni članak
AUTOR: Z.S.
Ruža MarriottRuža Marriott InterijerRuža Marriott InterijerRuža Marriott InterijerRuža Marriott Interijer
0
Ruža Marriott
Ruža Marriott Interijer
Ruža Marriott Interijer
Ruža Marriott Interijer
Ruža Marriott Interijer

Hotel će po kvaliteti materijala i opreme te sadržaju, kapacitetu, uslugama koje pruža, biti najluksuzniji na Balkanu

Tvrtka 'Brotis' d.o.o. Čitluk na međunarodnom natječaju dobila je vrijedan posao opremanja hotela 'Ruža – Mostar Marriott'.

U ovaj prestižni hotel biti će ugrađena keramika vodećeg svjetskog renomiranog proizvođača PORCELANOSA, potom slavine i tuševi HANSGROHE, tuš kanalice njemačkog proizvođača TECE, te kade BETTE.

Inače, ovo je već drugi hotel iz grupacije 'Marriott' za koji 'Brotis' isporučuje robu. Prvi je bio COURTYARD by Marriott u Sarajevu na Skenderiji, ujedno prvi internacionalni hotel u BiH.

'Marriott' je multinacionalna tvrtka s preko 5700 hotela koji posluju u 110 zemalja svijeta, imaju preko 1,2 milijuna soba. U njihovom portofoliju se nalaze hoteli: Marriott, Sheraton, AC Hotels, Le Merdien hotels, Ritz Charlton, Westin i mnogi drugi.

Hotel 'Marriott' u Mostaru će biti hotel s 5 zvijezdica s površinom većom od 27.000 m2, 172 sobe, 7 predsjedničkih apartmana, 5 različitih restorana, 3 različita bara, 8 dvorana za sastanke, koncertnom dvoranom, bazenom na vrhu hotela, podzemnom garažom na 3 kata …

Hotel će po kvaliteti materijala i opreme te sadržaju, kapacitetu, uslugama koje pruža, biti najluksuzniji na Balkanu. Dizajn interijera je napravio “Living Design Studio Stockholm” u suradnji sa domaćim arhitektonsko dizajnerskim studijom 403 Arhitecture + Interior Design predvođen arhitektima Aidom Čengić i Farukom Jesenkovićem.

Iz tvrtke 'Brotis' iz Čitluka su nam rekli da se svijest o kvaliteti i dizajnu proizvoda na tržištu BiH počela mijenjati i da upravo te činjenice daju jednu dodatnu vrijednost turističkim objektima koju gosti prepoznaju, te iz tih razloga odabiru takva mjesta za smještaj. Osim toga investitori znaju da:

  • U sanitariji CATALANO dobivaju vrhunske wc školjke i umivaonike koji se 10 puta manje prljaju te im je potrebno znatno manje vremena i kemijskih sredstava za čišćenje.
  • Njemačke tuš kabine Huppe i Novelini proizvode se sa duplo-kaljenim staklom koje je 3 puta čvršće.
  • Također s našim slavinama i tuševima prave uštedu na potrošnji vode, ali ne samo vode već i električne energije koja je potrebna za zagrijavanje vode.

Na tržištu smo poznati kao firma koja je zastupnik najpoznatijih svjetskih proizvođača keramike i sanitarije.

S toga nas ne iznenađuje činjenica da se investitor hotela 'Ruža Marriot' odlučio upravo za PORCELANOSU koja je najpoznatija tvornica keramike na svijetu i sinonim i lider za određivanje smjera inovativnosti, dizajna i kvalitete proizvoda.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.