INTERA Tehnološki Park

Idealno mjesto za održavanje konferencija, edukacija i seminara

Gospodarstvo / Flash | 05. 12. 2016. u 09:32 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zgrada INTERA Tehnološkog Parka, smještena na adresi Bišće polje bb, nudi ugodno, dinamično, moderno dizajnirano i suvremeno opremljeno poslovno okruženje.

U prizemlju je smještena prostrana i moderna dvorana Europa koja može primiti više od 300 ljudi. Njen potencijal je već prepoznat od strane Microsofta, Sfera-e, Ceteor-a i mnogih drugih. Dvorana je opremljena najsuvremenijom multimedijalnom opremom, govornicom, a pogodna je i za panel diskusije. Mogućnost dijeljenja u dvije manje sale čini je pogodnom za razne vrste radionica, press konferencije i sl. Veliko predvorje ispred dvorane, u sklopu kojeg se nalazi i gospodarski izlog, pruža Vam mogućnost organiziranja pauze za kavu ili osvježenje.

Na prvom katu se nalaze tri dvorane – Oslo, Point i Click. Dvorana Oslo svojom veličinom i izgledom predstavlja idealan prostor za održavanje prezentacija pred 60-ak ljudi, ali i za interaktivne seminare i edukacije o čemu svjedoči zavidan broj organiziranih seminara u suradnji s renomiranim konzultantskim kućama iz regije, poput Adizes South East Europe i Kontroling Kognosko.

Dvorane Point i Click svojim ugodnim ambijentom savšene su za poslovne sastanke i kratke prezentacije za 10-ak ljudi, a svojim položajem pružaju mir potreban za rad. Opremljene su LED televizorima i pametnom pločom što uvelike olakšava prezentaciju i praćenje iste.

Na drugom katu su smještene dvorana Boston i učionica Code. Dvorana Boston je prezentacijska dvorana koja može primiti 40-ak osoba, a idealna je za održavanje manjih seminara ili prezentacija. Učionica Code namijenjena je održavanju različitih vrsta treninga s obzirom da raspolaže s više od 20 računala.

Brzi i bežični pristu internetu, klimatizirani prostor, kao i ostala tehnička oprema je tu kako bi Vam se pomoglo u organiziranju vrhunskog poslovnog događaja. Pored navedenog INTERA Tehnološki Park nudi i usluge cateringa, fotografiranja i profesionalnog prevođenja ukoliko to priroda Vašeg događaja zahtijeva. Također, raspolaže i vlastitim parkiralištem za 150 automobila.

Sve dodatne informacije možete dobiti pozivom na broj 036/327-972 ili slanjem e-maila na [email protected].

Očekujemo Vas!

Kopirati
Drag cursor here to close