Pritt ljepilo u sticku

Ljepilo u sticku koje odgovara svima

Gospodarstvo / Flash | 16. 08. 2017. u 06:07 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pritt ljepilo u stickuje savršen partner za brzo i čisto lijepljenje. Bilo da su u pitanju papir, karton ili fotografije, Pritt ljepilo omogućuje da brzo sastavite različite radove što su, na primjer,šareni kolaži. Njegove održive osobine također,su pouzdane, jer se ovaj proizvod sastoji od 90% prirodnih sastojaka*.

1969. godine Henkel je izumio prvo ljepilo sticku, nakon čega svijet lijepljenja više nije bio isti, korisnici Pritta su dobili čistu i pouzdanu metodu lijepljenja, s izvrsnim performansama.

Klasično ljepilo u sticku Pritt je toliko jednostavno da ga djeca mogu koristiti, lako se nanosi, pravi manje grudvica i ima smanjeno trenje, a iz tkanina se može isprati na temperaturama od samo 20°C.

Od 2000. godine Pritt ljepilo u sticku sadrži jedinstvenu kombinaciju 90% prirodnih sastojaka* u svojoj formuli zasnovanoj na krompirovom škrobu i šećeru.

Prestižno i nezavisno istraživačko tijelo u Njemačkoj,IFAM, Fraunhofer institut za proizvodnu tehnologiju i napredne materijale, nedavno je potvrdilo da Pritt ljepilo u sticku, lijepi do 2 puta više papira nego njegovi glavni konkurenti, što omogućuje korisnicima da naprave još više uz upotrebu manje količine ljepila.

Uz ljepilo u sticku, Pritt u svom asortimanu nudi i univerzalna ljepila, ljepljive trake i korekture.

Cjelokupan Pritt asortiman sada možete pronaći u svim većim objektima u Bosni i Hercegovini.
*uključujući vodu, ne sadrži rastvarače i sastojke bazirane na uljima.

Kopirati
Drag cursor here to close