Čekanje

Mostar: Pločnici se ne krpe jer će se uskoro potpuno mijenjati?

Vijesti / Politika | 31. 03. 2015. u 09:06 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

“Mi smo prema planu i stavci iz ugovora odmah trebali pristupiti sanaciji prokopanog asfalta. Međutim, kontaktirali su nas iz Gradske uprave i kazali nam da je u planu rekonstrukcija cijelog nogostupa i da nema smisla stavljati asfalt koji će se u idućim danima ionako skidati”, kazali su za Dnevni list iz Amitee d.o.o., tvrtke koja je proteklih mjeseci prekopavala mostarske nogostupe kako bi položila kablove za BH Telecom.

Podsjetimo, nogostup duž Ulice kralja Tvrtka prokopan je i nezakrpljen već više od dva mjeseca.

Prema tvrdnjama iz tvrtke Amitea d.o.o. Mostar, koja je kao izvođač radova vršila prokopavanje ulice, zadnja faza i postavljanje završnog sloja asfalta su odgođeni zbog prijedloga iz Gradske uprave.

Dnevni list u Gradskoj upravi nije uspio dobiti potvrdu o početku radova njezine rekonstrukcije.

“Sve ulice koje smo prokopali dosad smo završili kako to i propisi određuju, međutim, iz Gradske uprave su nam javili da je potpisan ugovor o rekonstrukciji gdje je planirano dizanje asfalta i postavljanje kamenih kockica kako bi ulica za šetače bila što ljepša. Ovim povodom rukovoditelji Gradske uprave Grada Mostara izišli su nam u susret rekavši nam da završni sloj u Ulici kralja Tvrtka ne trebamo raditi jer će ionako uskoro krenuti rekonstrukcija ulice koju oni financiraju”, kazali su iz Amitee d.o.o. Mostar.

Podsjetimo, više mostarskih ulica u zapadnom dijelu grada prekopano je u prethodnom razdoblju radi polaganja kabelske infrastrukture po nalogu BH Telecoma.

Izvođač radova je građevinska tvrtka Amitea d.o.o. Mostar, koja je prekopala pločnike duž ulica Ante Starčevića, Petra Krešimira, Kralja Tvrtka, Kralja Zvonimira i drugih. Glavni cilj radova je pružanje usluga širem auditoriju korisnika u Mostaru.

Kopirati
Drag cursor here to close