Pomoć

Naftna industrija Srbije pomaže poplavljena područja u BiH

Gospodarstvo / Flash | 23. 09. 2014. u 13:40 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kompanija NIS a.d. Novi Sad, koja posluje u okviru grupacije Gazprom Neft, a na tržištu BiH prisutna je kroz mrežu benzinskih crpki Gazprom i NIS Petrol, donirala je 200.000 KM za pomoć poplavljenim područjima u BiH.

Pomoć je namjenjena saniranju posljedica poplava i klizišta na područjima Doboja, Bijeljine, Šamca, Maglaja i Tuzlanske županije.

Direktor NIS Gazprom Neft za Adriatik regiju Branko Radujko istaknuo je da je katastrofa uzrokovana minulim poplavama izravno i neizravno pogodila sve građane u BiH, a tisuće ljudi ostalo je bez svojih domova, među kojima i mnogo njihovih radnika.

"Mi smo, kao kompanija koja uspješno posluje širom Bosne i Hercegovine i koja drži do društvene odgovornosti u poslovanju, osjetili potrebu da pomognemo onima kojima je pomoć u ovom trenutku najpotrebnija", rekao Radujko i dodao da im je želja da ova donacija pomogne institucijama u obnovi i izgradnji infrastrukture, škola i domova, kako bi građani što prije nastavili s normalnim životom, priopćeno je iz NIS-a.

Kopirati
Drag cursor here to close