Namex vas poziva

Otvaranje Prodajnog centra Namex u Ljubuškom

Gospodarstvo / Promo | 05. 12. 2016. u 09:22 Namex

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Poštovani kupci, sretni smo i ponosni što Vam na koncu ove uspješne 2016. godine možemo najaviti otvorenje novog Prodajnog centra Namex u Ljubuškom. Stoga Vas pozivamo da svojom prisutnosti uveličate svečano otvorenje koje će se održati u subotu 10. prosinca u 10:00 sati.

Moderni novoizgrađeni Prodajni centar Namex nalazi se u ulici Stjepana Radića bb u Ljubuškom, u sklopu kojeg se nalazi hipermarket Namex, a svoja vrata poštovanim kupcima otvaraju i trgovina sportske opreme Sport Reality, trgovina mobilnih uređaja Mobil shop, ured Hrvatske pošte Mostar, ljekarna Biopharm, moderno opremljena igraonica za djecu te Caffe-slastičarna.

Kao i uvijek, isplati se biti Namexov gost jer smo pripremili bogat sadržaj za dan otvorenja: Senzacionalna sniženja do 50%, razne promocije, degustacije, catering, roštilj, točeno pivo, glazbu uživo, za djecu smo pripremili zabavni program i druženje s maskotama Minions i Linom, dok kupci hipermarketa Namex dobivaju poklon pakete te mogućnost sudjelovanja u velikoj nagradnoj igri.

Sve informacije o otvaranju Prodajnog centra Namex možete pronaći na web stranici www.nameks.com i putem službene Namex Facebook stranice.


Vidimo se u subotu!

Kopirati
Drag cursor here to close