Prodaja stanova i poslovnih prostora u Čapljini
Srijeda 21. lipnja
OBJAVA: Ponedjeljak, 19. lipnja 2017. 10:23
IZVOR: Promo
AUTOR: HETA
Prodaja stanova cp
0

Nekretnine dostupne za minimalno jednu polovinu sudski utvrđene vrijednosti.


Petnaest poslovnih prostora i pet stanova na atraktivnim lokacijama u općini Čapljina dostupno je za kupovinu. Prvo ročište zakazano za 21. lipanj 2017. Nekretnine dostupne za minimalno jednu polovinu sudski utvrđene vrijednosti.

Općinski sud u Čapljini zakazao je prvo ročište za prodaju poslovnih prostora i stambenih jedinica u općini Čapljina u srijedu, 21. lipnja 2017. godine u 11:00 sati u zgradi Općinskog suda u Čapljini, ulica Ruđera Boškovića bb.

Zainteresirani za stambene jedinice imaju mogućnost odabira između pet stambenih jedinica različitih dispozicija i površina u rasponu od 36,00 do 71,00 metara četvornih na četvrtom spratu zgrade u ulici Metkovačka. Za sve zainteresirane za poslovne prostore, u ponudi je petnaest jedinica površina od 54,00 do 56,00 metara četvornih na prizemnoj i prvoj etaži poslovne zgrade u ulici Mate Bobana.

Prodaja imovine izvršit će se usmenim javnim nadmetanjem. Kako je istaknuto u Zaključku o prodaji, kao kupci mogu sudjelovati osobe koje su do početka javnog nadmetanja položile osiguranje koje iznosi jednu desetinu sudski utvrđene vrijednosti nekretnine na račun Općinskog suda u Čapljini broj: 33811022 00059151 kod UniCredit banke dd Mostar.


Informacije o pojedinačnim cijenama nekretnina i procesu prodaje dostupno na www.heta.ba.