Odmaralište

Relax Aluminij: Oaza ugode, odmora i stapanja s prirodnim ljepotama bunskoga podneblja

Gospodarstvo / Flash | 01. 09. 2014. u 06:28 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na tek 12 km udaljenosti od Mostara, u očaravajućoj ljepoti obale rijeke Bune, na čak 2000 četvornih metara smjestilo se odmaralište Relax Aluminij, u vlasništvu hercegovačke tvrtke svjetskoga glasa Aluminija d.d. Mostar.

Hladovinom drvoreda, ljepotom osunčanih travnjaka, te šarolikim cvijećem ispunjeni Relax u svojim bungalovima, s čijih se terasa pruža nezamjenjiv pogled, te u prostranomu parku za smještaj kamp prikolica nudi vrhunski odmor, opuštanje i gotovo meditativno stapanje s prirodnim ljepotama mostarske Bune.

Posjetiteljima su, osim smještaja sa doručkom i ugodnoga okružja za šetnju među voćkama, borovima, živicom i cvijetnjacima, na raspolaganju i mogućnosti plivanja, ribolova, tenisa, maloga nogometa i boćanja. Ugodan tradicionalni restoran svakako upotpunjuje ponudu.

Relax se prostire na samoj bunskoj obali, raspolaže s 48 priključaka u autokampu, te s osam vrhunski uređenih bungalova unutar kojih je smješteno 48 ležajeva u 15 apartmana, između kojih se svakako ističe President apartman. Svaka je soba klimatizirana i opremljena luksuznim pokućstvom, kuhinjom, kupaonicom te kabelskom televizijom i pristupom na Mrežu, dok cijena smještaja uključuje boravišnu i druge nužne pristojbe, priopćeno je iz Aluminija.

Dnevna cijena smještaja po osobi iznosi 27 KM bez doručka te 33 KM sa doručkom. Cijena osjetno opada povećanjem broja osoba u jednomu bungalovu te za dvije osobe pada na 20 KM bez doručku, a 25 KM sa doručkom po osobi, dok za tri osobe u bungalovu pada na 18 odnosno 22 KM. Najam elitnoga predsjedničkog apartmana, u kojemu je ugrađen i luksuzni jacuzzi, iznosi 100 odnosno 105 KM sa doručkom.

Smještaj u kamp prikolici stoji 5 KM po osobi, djeca do 7 godina starosti oslobođena su plaćanja, a za onu od 7 do 18 godina plaća se 3 KM po djetetu. Cijena parkiranja kamp prikolice, postavljanja šatora i parkiranja automobila pojedinačno iznosi 4 KM, potom parkiranja motocikla 3 KM, dok se za auto kamper plaća 6 KM. Priključak na električnu mrežu, uporaba perilice rublja, kao i uvođenje kućnih ljubimaca u odmaralište pojedinačno stoje 3 KM.

Za ljubitelje odmora u prirodnomu okružju bitno je dometnuti kako se Relax Aluminij nalazi u neposrednoj blizini izletišta Buna, kao i magistralne prometnice M-17 koja povezuje Sarajevo, Mostar i Metković, a duljinom koje se smjestilo na desetke odredišta s prirodnim, povijesnim i kulturnim blagom ovoga podneblja.

Od Relax Aluminija Blagaj je udaljen 5 km, Mostar 12 km, Počitelj 20 km, Međugorje 23 km, Neum 64 km, Dubrovnik 126 km, Sarajevo 138 km, te Split 166 km.

Kontakt telefon za informacije i rezervacije jest 036 480 199, a više informacija, kao i fotografija možete potražiti na službenoj internet stranica Relaxa.

Kopirati
Drag cursor here to close