poslovna klima

Šef hrvatske tvrtke zaposlenike počastio ljetovanjem na Kanarima

Gospodarstvo / Flash | 30. 06. 2016. u 15:35 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dok će neki provesti ljeto u vrućim uredima, šef jedne hrvatske firme odlučio je sve zaposlenike odvesti na Kanarske otoke.

"Uvijek sam na Facebooku gledao fotografije vlasnika nekih kompanija kako putuju na egzotične lokacije. I ja sam želio biti na tim mjestima, ali to zbog rada kompanije nisam mogao izvesti jer jednostavno nije fer prema cijelom timu. Stoga smo odlučili promijeniti model i stvoriti situaciju - ili idu svi ili ne ide nitko. Budući da su zagrebačke vrućine nepodnošljive, a ljetni mjeseci ionako neproduktivni, odlučili smo preseliti cijeli tim na Kanarsko otočje. Bellabeat je tamo zakupio luksuzne vile s bazenima, a svaki član tima ima mogućnost na Kanarima provesti koliko god vremena želi. Radno vrijeme je fleksibilno i svaki zaposlenik može odrediti kada, koliko i kako će raditi", objašnjava za Index osnivač Bellabeata Sandro Mur.

Bellabeat je tvrtka koja stvara pametne uređaje koji ženama pomažu u praćenju kvalitete života i zdravlja u različitim životnim fazama. U svibnju 2015. godine lansirali su uređaj za praćenje zdravlja žene, pametni nakit, LEAF kojeg su svjetski mediji proglasili jednim od najboljih gadgeta u 2015. godini

Kopirati
Drag cursor here to close