Široki Brijeg i okolna sela u utorak osam sati bez struje i vode!
Kameno doba
OBJAVA: Ponedjeljak, 19. lipnja 2017. 15:03
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: D.L.
Široki Brijeg panorama centar središte
3

Kako doznaje Bljesak.info, na crpilište vodovoda nema agregate pa će samim time nestankom električne energije s radom prestati pumpe koje vodu šalju do potrošača

Cijelo gradsko područje Širokog Brijega, kao i većina okolnih sela, na dva dana će na osam sati ostati bez električne energije i opskrbe pitkom vodom!

Prvo isključenje dogodit će se u utorak, 20. lipnja od 13.00 do 21.00 sat, a drugo je, u istom vremenskom razdoblju, planirano za srijedu, 28. lipnja.

Bez električne energije i vode tako će ostati potrošači s područja Grada Širokog Brijega, Crnča, Izbična, Donje i Gornje Britvice, Crnih Lokava, Dobrkovića, Ljubotića, Knešpolja, Donjeg i Gornjeg Graca, Prova, Dobriča, Trna, Mokrog, Turčinovića, Buhova, Rasna, Čerigaja, Uzarića i Jara.

Iz JP Elektroprivreda HZ HB nisu specifirali o čemu se točno radi, samo su ranije šturo priopćili da je riječ o ''radovima interventnog održavanja elektroenergetskih objekata''.

JP ''Vodovod i kanalizacija'' d.o.o. Široki Brijeg povodom toga je obavijestio potrošače da u razdoblju od 13.00 do 21.00 sat neće biti opskrbe pitkom vodom u gore navedenim područjima.

Kako doznaje Bljesak.info, crpilište vodovoda nema agregate pa će samim time nestankom električne energije s radom prestati pumpe koje vodu šalju do potrošača.

''Molimo potrošače za razumijevanje i skrećemo im pozornost da pripreme kućne zalihe vodom'', navode iz širokobriješkog Vodovoda.

Komentari (3)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.
Erwin Rommel
1. Erwin Rommel
prije 58 dan.
od 13 do 21 sat. Pa ovo ima samo u BiH. [cenzura], da ne bi radila noćnu smjenu! Nego dakako, u sred bijela dana, kada nam treba i jedno i drugo. Ovo treba u svijet poslati, pa da vide da i u europi ima zemalja trećeg svijeta.
+14
-14
33
-
Chrome
Đorimir Suarez
2. Đorimir Suarez
prije 58 dan.
Zaposlio Gilja 400 širokobriježana u električno, i opet će ostati bez struje?? Jeebballlo maajjjkkkuuu
+692
-19
30
US
Chrome
Kornelije Sula
3. Kornelije Sula
prije 58 dan.
Pa po danu svakako nema nikoga u Širokom. Svi su na poslu u Mostaru   :P
+19
-0
2
BA
Firefox