Kameno doba

Široki Brijeg i okolna sela u utorak osam sati bez struje i vode!

Gospodarstvo / Flash | 19. 06. 2017. u 13:03 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Cijelo gradsko područje Širokog Brijega, kao i većina okolnih sela, na dva dana će na osam sati ostati bez električne energije i opskrbe pitkom vodom!

Prvo isključenje dogodit će se u utorak, 20. lipnja od 13.00 do 21.00 sat, a drugo je, u istom vremenskom razdoblju, planirano za srijedu, 28. lipnja.

Bez električne energije i vode tako će ostati potrošači s područja Grada Širokog Brijega, Crnča, Izbična, Donje i Gornje Britvice, Crnih Lokava, Dobrkovića, Ljubotića, Knešpolja, Donjeg i Gornjeg Graca, Prova, Dobriča, Trna, Mokrog, Turčinovića, Buhova, Rasna, Čerigaja, Uzarića i Jara.

Iz JP Elektroprivreda HZ HB nisu specifirali o čemu se točno radi, samo su ranije šturo priopćili da je riječ o ''radovima interventnog održavanja elektroenergetskih objekata''.

JP ''Vodovod i kanalizacija'' d.o.o. Široki Brijeg povodom toga je obavijestio potrošače da u razdoblju od 13.00 do 21.00 sat neće biti opskrbe pitkom vodom u gore navedenim područjima.

Kako doznaje Bljesak.info, crpilište vodovoda nema agregate pa će samim time nestankom električne energije s radom prestati pumpe koje vodu šalju do potrošača.

''Molimo potrošače za razumijevanje i skrećemo im pozornost da pripreme kućne zalihe vodom'', navode iz širokobriješkog Vodovoda.

Kopirati
Drag cursor here to close