Novi objekt

U Čapljini se gradi još jedna stambena zgrada

Gospodarstvo / Flash | 19. 12. 2016. u 10:51 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ovih dana u Čapljini intenzivno traju radovi na izgradnji zgrade u naselju Peline, a za koju već vlada veliko zanimanje čapljinske javnosti.

Kako doznajemo, zgrada će imati šest katova, a na svakom katu bit će po sedam stanova. Kupcima će u ponudi biti na raspolaganju trosobni, dvosobni i jednosobni stanovi, kao i garsonjere. Uz to vrijedi istaknuti kako će zgrada imati 20 garaža, koje će se posebno kupovati.

''Cijena kvadrata stana u ovoj zgradi iznosi 1.500 KM u izgradnji, dok će se po završetku radova cijena povisiti na1.600 KM po kvadratu'', ističu za naš portal investitori.

Ono što je najzanimljivije jeste posebna ponuda koja se nudi kupcima stana u ovoj zgradi, a što Čapljinci do sada nisu imali priliku vidjeti. Naime, uz kupovinu stana svi kupci potpuno besplatno dobivaju dizajn interijera.

Dizajnerska firma ''Ladrasta Design Studio'' stoji na raspolaganju kupcima stana u ovoj zgradi kroz čitav proces. Na taj način kupci imaju mogućnost da uz stručnu pomoć i savjete osmisle prostor, izaberu namještaj i ostale detalje, nakon čega dobiju cijeli nacrt sa svim detaljima.

''Ovime će kupci unaprijed znati kako će prostor izgledati i mogu uštedjeti puno vremena (obilaženje salona, razgovori i pregovori sa majstorima, rokovi isporuka...), novca (kupovina na količinu donosi popuste za čitavu zgradu) i na kraju - živaca. Uz našu pomoć stan može odmah biti useljiv'', ističu iz ''Ladrasta Design Studia''.

Dodajmo još kako je kraj radova na izgradnji ove zgrade planiran na ljeto 2017. godine.

Kopirati
Drag cursor here to close