UNO želi riješiti dugogodišnji problem oduzetih vozila
Utječe na financije
OBJAVA: Ponedjeljak, 19. lipnja 2017. 17:47
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: A.M.
Oduzimanje automobila UNO BiH Sarajevo
0

Upravni odbor UNO-a za rješavanje dugogodišnjeg problema oduzetih vozila

Upravni odbor Uprave za neizravno oporezivanje (UO UNO) BiH na današnjoj je sjednici održanoj u Mostaru prihvatio informaciju koja se odnosi na rješevanje pitanja pravosnažno oduzetih motornih vozila.

Razmatrajući ovu informaciju, UO UNO imao je u vidu da je riječ o dugogodišnjem problemu, koji ima i negativne financijske posljedice, te je prihvaćen prijedlog Uprave, koji će biti upućen Vijeću ministara, kako bi dio posla obavilo resorno Ministasrtvo transporta i komunikacija u procjenama tehničke ispravnosti vozila i oslobađanja u procesu homlogizacije, priopćeno je iz UNO-a.

UO UNO nije danas podržao inicijativu Federalne gospodarske komore o izumjeni Zakona o PDV-u koja se odnosila na oslobađanje obveza plaćanja PDV-a na kamatu u financijskom lizingu jer su analize Uprave pokazale da je to neopravdano.

Članovi UO UNO-a usvojili su danas usuglašeni Pravilnik o obliku i sadržaju službene iskaznice i značke uposlenih u UNO.

UO UNO danas je razmatrao i informaciju o razlozima nekorištenja doniranih skenera iz Kine, te će ova informacija biti dostavljena i Vijeću ministara BiH kako bi se riješile eventualne administartivne barijere kod preuzimanja i korištenja vrijednih donacija., stoji u priopćenju.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.