Vedrina

Dodjela nagrada najvedrijim osobama

Kultura / Flash | 05. 05. 2015. u 06:12 M.A.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mostarski Magazin Vedrina, nakon raspisanog natječaja za izbor Najvedrije osobe, u četvrtak 7. svibnja uručit će nagrade i priznanja svima onima su nominirali čitatelji magazina.

Dodjela i popratna promocija desetoga broja magazina održat će se u Cafe Espresso (Stari prodajni centar, 2. kat, ulica Stjepana Radića 31) s početkom u 20 sati. Druženje uz glazbu s kraja osamdesetih i početka devedesetih godina, pratit će i piće dobrodošlice, likeri i vina Vedrih ljudi, potpuno zdrave slastice pripremljene s prirodnim sladilom stevija i još poneko iznenađenje.

Iz uredništva Vedrine kažu kako je kriterij izbora bilo popratno pismo koje su nominatori trebali poslati, a u kojem su trebali što ljepše opisati zašto baš ta osoba zaslužuje titulu Najvedrijih.

Uredništvo magazina pripremilo je nagrade i za one koji su velikodušno nominirali druge. Natječaj je bio otvoren 2 mjeseca, a pristiglo je dosta nominacija od kojih je, ipak, trebalo izabrati one najvedrije.

Događaj je otvorenog tipa, svi su pozvani, a na dar mogu dobiti besplatno izdanje magazina Vedrina i pregršt dobre energije.

Kopirati
Drag cursor here to close