Gradu s ljubavlju

Napretkov koncert u Konjicu

Kultura / Flash | 21. 12. 2014. u 09:57 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U prepunoj Kino dvorani Narodnog univerziteta u Konjicu u subotu navečer je održan božićni koncert Gradu s ljubavlju koji tradicionalno organizira Hrvatsko kulturno društvo Napredak – Podružnica Konjic.

Na koncertu je nastupio Katedralni zbor Marija iz Mostara pod ravnanjem don Nike Luburića i korepeticijom Katje Krolo Šarac.

U nešto više od sat vremena programa Mostarci su pjevali poznate sakralne skladbe i nekoliko svima dobro poznatih božićnih pjesama.

''Počašćeni smo što smo nastupili na ovom Napretkvom koncertu u Konjicu. I na ovaj način smo svi bliži Bogu i Božiću, a pjesma je najljepši način priprave i radost srca'', izjavio je nakon koncerta voditelj zbora don Niko Luburić.

Predsjednica Napretkove podružnice u Konjicu Antonela Blažević kazala je kako je sretna što se Napredak povezuje s podružnicama i glazbenicima iz svih krajeva Bosne i Hercegovine.

''Ovo je bio prelijep koncert i zahvalna sam svim članovima mostarskog katedralnog zboru što su došli i počastili nas pjesmom. I ovim koncertom u Konjicu će duh Božića biti još izraženiji'', rekla je.

Kopirati
Drag cursor here to close