Božićna čarolija

Adventski grad vraća božićni duh u Mostar!

Lifestyle / Putujte s nama | 03. 10. 2016. u 13:25 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Mostar će se ove zime vratiti blagdanski ugođaj, a grad na Neretvi sigurno će stati uz rame svjetskim metropolama.

Udruženje građana ''Advent'' u suradnji s tvrtkom ''Mostarski sajam'' organizira 'Advent u Mostaru', koji će se održati od 26. studenog 2016. do 8. siječnja 2017. godine.

Zimski grad bit će smješten na prostoru Kampusa Sveučilišta u Mostaru na preko 4500m2, u 42 dana predstavit će se preko 60 izlagača, a na dvije bine će se organizirat i bogat kulturno-zabavni program za sve uzraste.

Posjetitelji će svakodnevno imati priliku vidjeti žive jaslice, školske predstave, predstave s djecom iz vrtića, nastupe dječjih bendova, plesnih skupina, mađioničarske trikove…

''U program namjeravamo uključiti djecu predškolskog i školskog uzrasta iz cijelog grada i županije, a nezaobilazan dio našeg programa je i Djeda Mraz koji će s pravim kočijama i vilenjacima uz vesele pjesmice i darove obradovati sve posjetitelje 'Adventa''', priopćili su organizatori.

Bogat sadržaj je pripremljen i za one malo starije, tako da će svi posjetitelji imati priliku uživati u nastupima kulturno umjetničkih društava, glazbenim koncertima, pjesničkim večerima, DJ programom…

''Vjerujemo kako će i velikim i malim posjetiteljima biti zanimljivi i živi zološki vrt, ali i klizalište, koje će sigurno u naš grad donijeti pravu zimsku čaroliju'', poručili su organizatori.

Organizatori vjeruju kako će 'Advent u Mostaru' ove godine biti mjesto gdje će se povezati sve generacije i uzrasti, te da će u grad na Neretvi vratiti čari, tradiciju i blagdansko ozračje.

Kopirati
Drag cursor here to close