Argeta uz doručak servira još novosti
Nagradni natječaj
OBJAVA: Nedjelja, 13. kolovoza 2017. 8:25
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: Sa.M.
Argeta uz doručak servira još novosti
0

Argeta gala doručak predstavio je Argetu i kao visokokvalitetan namaz, ali i u kombinacijama izvrsne talijanske kuhinje.

Argeta već 10 godina organizira Argeta gala doručak za polaznike Sarajevo Talents programa, kao i novinare koji prate SFF.

Argeta gala doručak predstavio je Argetu i kao visokokvalitetan namaz, ali i u kombinacijama izvrsne talijanske kuhinje. Posebno je Argeta vodila računa o konzumentima gluten free hrane, te osigurala namjensko pecivo.

Ove godine u razdoblju od 11.8 do 17.08 Argeta je organizirala i nagradni natječaj "Kako se tebi sviđa grad filma" , te na taj način motivirala mlade da se ostvare kao autori kratkog videa kojim će predstaviti dio atmosfere SFF.

Najbolji filmovi bit će nagrađeni sa dvije kamere, priopćeno je.

Odabir najboljeg videa bit će organiziran 18.8.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.