OKC Abrašević

Besplatne ulaznice za koncert Disciplin A Kitschme osvojili su ...

Kultura / Glazba | 19. 04. 2014. u 08:24 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Višedesetljetni isporučivači vrhunske buke su večeras sa nama. Nakon zadnje posjete Mostaru koja se dogodila 2009. godine, 'Disciplin A Kitschme' ponovno večeras sa nama i to u novom ruhu, osvježena zvukom usne harmonike.

'Disciplina' je od svoje zadnje posjete Mostaru objavila materijal pod nazivom "Uf!" 2011. godine na kojem su hitovi poput "Ako Ti Je Glasno", "Društvena Mreža", "Prestani Da Mrziš"... A sa novim i osvježenim zvukom, na koncu 2013. godine objavljuju single "Samo Disciplina" koji piljeni veliko zanimanje za novim, a opet prepoznatljivim old school zvukom ovog regionalno domaćeg benda.

Uvod u koncert 'Discipline' će napraviti mostarski bend 'Hypersten' koji sada već drugi put javno nastupa u novoj formaciji. Definitivno vrijedni gledanja i slušanja, ovim mladim glazbenicima je potrebno iskazati veliku podršku, naročito u ovoj situaciji gdje nastupaju na svom terenu.

Dakle, večeras, 19.04.2014 godine, sa početkom od 21 sat, u koncertnoj dvorani OKC 'Abrašević', imat ćete priliku gledati i slušati bendove 'Hypersten' i 'Disciplin A Kitschme'.

Cijena karte na ulazu 12 KM. Ulaz je otvoren od 20 sati.

Budete li dovoljno brzi i točno odgovorite na sljedeća pitanja, možete osvojiti ulaznicu potpuno besplatno. Sve što trebate napraviti jest biti prva osoba koja će poslati točan odgovor na pitanja:

1. Znate li koji je nadimak Dušana Kojića - Koje?
2. Šta ta "fiktivna" ličnost prezire? 

Među onima koji su dali točne odgovore, te samim tim osvojili besplatnu ulaznicu su Ante Šunjić i Neira Kerović. Dobitnici su putem maila obaviješteni o načinu preuzimanja ulaznica.
Kopirati
Drag cursor here to close