Ponijela osam nagrada

Beyonce ultimativna pobjednica MTV Video Music Awards

Lifestyle / Flash | 29. 08. 2016. u 07:41 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Beyonce je ultimativna pobjednica MTV Video Music Awards. Dodjela nagrada održala se u nedjelju navečer u New Yorku u Madison Square Gardenu.

Famozna Beyonce je od 11 nominacija odnijala kući impresivnih osam, a od toga one za Video godine, Najbolji video u ženskoj kateogriji i Najbolji pop video.

Evo zasto ovu ženu zovu #QueenBey! Jer rastura!! #vmas #beyonce #formation #regrann from @mtv

Videozapis objavljuje MTV Hrvatska (@mtvhrvatska)Kol 28, 2016 u 7:42 PDT

 

Show su pokušali ukrasti Rihanna i Drake pa je on na pozornici priznao da Rihannu voli od svoje 22 godine i uručio joj nagradu Vanguard.

Što se tiče Najboljeg videa u muškoj kategoriji, statuu MoonMana primio je Calvin Harris za svoj spot za pjesmu "This Is What You Came For" koju je snimio u suradnji s Rihannom, a čiji je tekst napisala Taylor Swift koja je nedostajala ove godine. Clavin nažalost nije mogao biti osobno na dodjeli jer ima nastup u Engleskoj, ali se zahvalio video porukom, piše MTV.

Cure iz Fifth Harmony osvojile su prvu nagradu večeri za Najbolju ljetnu pjesmu - "All In My Head", a njihova druga nagrada stigla je u kategoriji za Najbolju suradnju s Ty Dolla $ign za "Work From Home".

Grupa DNCE na čelu s Joeom Jonasom definitivno mogu reći da imaju najbolje fanove jer su upravo oni putem online glasanja osvojili najaviše glasova i tako osvojili titlu Najboljeg novog izvođača.

#BestNewArtist su @dnce! #vmas ??: Getty Images

Fotografiju objavljuje MTV Hrvatska (@mtvhrvatska)Kol 28, 2016 u 8:32 PDT


Kompletnu listu pobjednika pročitajte na stranicama MTV-a.

Kopirati
Drag cursor here to close