Fashion Awards

Dekolte snova: Ne diši, Salma, i sve će biti u redu

Lifestyle / Flash | 07. 12. 2016. u 13:23 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kako se slatko nasmijati kad je 'ispod' ovako napeto - valjda dame to znaju. Nije ni prvi ni posljednji put da izgleda kako će 'baloni' popucati, ali u tome i jest draž sve ove ljepote dekoltea glumice Salma Hayek (50) i 'upola' mlađeg modela Jourdan Dunn (26).

Na Fashion Awardsu, održanom u ponedjeljak navečer u Londonu, pokazale su i neke druge dame koliko poznaju modu i što ispod te mode skrivaju ili pokazuju. No, Salma i Jourdan bile su, čini se, šampionke poprsja i dekoltea.

Gigi Hadid s mamom Yolandom Foster

Jedna od najtraženijih manekenki današnjice, Gigi Hadid, povela je na ovu modnu reviju svoju majku Yolandu Foster, koja rado prati svoju kćerku na ovakvim glamuroznim okupljanjima, jer je svjesna da će i nju 'zapasti' poneki blic fotografa.

Lete mi, lete pedesete: Naomi Campbell

Također i 'starka' Naomi Campbell sa svojih 46 prkosi vremenu i borama. Zasigurno su mnoge mlade kolegice čeznutljivo gledale u njezinu pravcu.

Kate Moss i Eva Hercigova

Ništa manje slavne Kate Moss, Eva Hercigova, Abigail Clancy, Lady Gaga ili pak Lily Donaldson i Daisy Lowe, također su imale što pokazati. Netko haljinu, a netko i štošta drugo.

Lady Gaga u haljini za 'crkveni zbor'

Abigail Clancy  i Lily Donaldson - stil i elegancija

Daisy Lowe, kćerka rokera Gavina Rossdalea - još su joj Barbike u glavi

Alessandro Michele, kreativna duša Guccija i  Jared Leto - što reći?


Kopirati
Drag cursor here to close