Biciklijada

Djedovi Božićnjaci se provozali Mostarom na biciklima

Lifestyle / Flash | 21. 12. 2014. u 12:39 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U povodu božićnih blagdana i novogodišnjih praznika, Biciklistički klub Mostar u suradnji s Udrugom za promociju biciklizma “Hercegovina Bike” treću je godinu zaredom u Mostaru organizirao biciklijadu Djeda Božićnjaka.

Kao prethodne dvije godine, Djeda Božićnjaci najmlađim su građanima Mostara, koji su se zatekli na ulicama, dijeliti slatkiše te prigodne darove.

Start i završetak biciklijade bio je ispred tržnog centra Mepas Mall, gdje je ujedno bilo upriličeno druženje na kojem je bilo 50-tak Djeda Božićnjaka i to uz glazbu i božićno-novogodišnje delikatese, a Mostarci su vidjeli i Djeda Božićnjake kako se snalaze na klizaljkama .

''Želja nam je bila da, kao i prethodnih godina, unesemo malo blagdanskog ozračja pred nadolazeće blagdane i praznike, te da razveselimo najmlađe građane Mostara, ali i Hercegovine'', rekao je predsjednik BK Mostara Toni Zorić.

Djeda Božinjaci su nakon biciklijade posjetili štand kod Španjolskog trga na kojem se, prodajom palaćinka, skupljala pomoć za djecu s posebnim potrebama.

Kopirati
Drag cursor here to close