HDZ-ovci darivali krv
Akcija
OBJAVA: Ponedjeljak, 19. lipnja 2017. 14:00
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: Sa.M.
HDZ-ovci darivali krv
2

Održana akcija dobrovoljnog darivanja krvi u Domu HDZ-a BiH u Mostaru

Danas je u Domu HDZ BiH u Mostaru organizirana akcija dobrovoljnog darivanja krvi.

U akciji je prikupljeno 45 doza krvi. Akciji su se odazvali mnogi stranački dužnosnici, među kojima i predsjednik HDZ-a BiH i hrvatski član Predsjedništva BiH dr. Dragan Čović, predsjednik Kluba utemeljitelja HDZ-a BiH Rade Bošnjak, predsjednik GO HDZ BiH Mostar Damir Džeba, ministar prometa i veza u Vladi FBiH Denis Lasić, ministar MUP-a u Vladi HNŽ-a Slađan Bevanda, te mnogi drugi stranački dužnosnici, članovi Mladeži, Zajednice žena i Kluba utemeljitelja HDZ-a BiH, priopćeno je.

Ova akcija organizirana je povodom Svjetskog dana darivanja krvi, koji se svake godine obilježava 14. lipnja.

Voditeljica Zavoda za transfuziološku medicinu SKB Mostar prim. dr. Jadranka Knežević se zahvalila članovima HDZ-a BiH na odazivu te još jednom istakla da svi ljudi između 18 - 65 godina koji žele darovati krv to mogu učiniti svakim danom od ponedjeljka do petka od 7:30 – 14:30 u SKB Mostar, priopćeno je.

Komentari (2)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.
Marko Ćavar
prije 58 dan.
Koji paradoks,piju nam krv i sad nam je opet daju
+45
-3
2
-
Chrome
zijo mijo
2. zijo mijo
prije 58 dan.
hahahahha... da nama bošnjama ovo SDA organizuje svi bi pokrepali!!!
+19
-7
1
BA
Chrome