Jelena Vukanović

Izašao novi broj magazina Mepas Mall

Lifestyle / Flash | 18. 09. 2014. u 06:49 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dragi posjetitelji Mepas Malla, posebno smo radosni što nam ukazujete povjerenje posjetom Centru i što je Mepas Mall vaše omiljeno mjesto susreta i druženja. Kako bismo opravdali vaš izbor, trudimo se uvijek i iznova biti još bolji.

Ponosno vam predstavljamo četvrti broj Mepas Mall Magazina, koji sadrži pregled događaja koji su obilježili razdoblje iza nas, događaje koje smo podržali, te najave onog što nas očekuje u centru.

Od ove godine novost u našem centru je i luksuzni Hotel Mepas, ugodno mjesto za odmor iz snova, na koje ćete se sigurno poželjeti vratiti. Oduševit će vas brojnim sadržajima i uslugama, ali i pristupačnim cijenama. Upravo u novom hotelu snimani su kadrovi s lijepom Jelenom Vukanović, drugom pratiljom Miss Mepas Malla i glavnom zvijezdom našeg četvrtog broja.

Uživajte čitajući o kozmetičkim novitetima i savjetima, potražite inspiraciju za odijevanje u svakoj prigodi u modnim editorijalima, savjetima te cjelovitom prikazu modnih kreacija koje možete pronaći u radnjama našeg centra. Vrijedna ekipa našeg magazina između ostalog donosi vam i intervju s našim zlatnim momcima – Bojanom Bogdanovićem i Tonijem Šunjićem.

Pogledajte koje su mirisne note u trendu, potražite vaš idealan miris prema savjetima stručnjaka iz parfumerije Iris. U novom broju nismo zaboravili ni gurmane, pa tako možete pročitati preporuke naših chefova iz restorana Prestige te ideje za pripremanje ukusnih delicija.

No, kako vam ne bismo otkrivali sve što vas očekuje, pozivamo vas da preuzmete besplatan primjerak na info pultu i uz kavu u našem centru uživate u bogatom sadržaju novog broja magazina.

Vaš Mepas Mall
Lifestyle u trendu

Kopirati
Drag cursor here to close