Zlato jubavi

Kad Rus i elita partijaju: Ceh 2,042.520 funti

Lifestyle / Flash | 01. 10. 2014. u 18:40 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Neimenovani ruski milijarder napravio je račun od zapanjujućih dva milijuna funti unutar samo tri sata ovog utorka navečer na posebnom eventu za bogate u privatnom klubu u londonskom Mayfairu.

Rastrošni Rus potrošio je novac na šampanjac i nakit, iako je čak 20.000 funti šampanjca Luxor otpisano na račun "kuće". Unatoč tomu misteriozni bogataš platio je na kraju večeri nevjerojatnih 2,042.520 funti. 

U taj je iznos uključena skupocjena dijamantna ogrlica Asscher koja je koštala 980.000 funti te dvije narukvice, jedna za 356.000 i druga za 109.500 funti. Osim toga, kupio je i smaragdnu narukvicu za 145.000 funti te par naušnica za 111.600 funti.

A nakon što je potrošio novac na nakit, milijarderu je ostalo platiti i nevjerojatnih 340.420 funti poreza, piše Daily Mail. Bogatom Rusu na kraju večeri odužio se draguljar kod kojeg je kupovao, plativši račun za 10 boca skupocjenog šampanjca koji je popijen za njegovim stolom u Salvatore's Baru Playboy Cluba.

Osim bogataša na eventu su se okupile i ljepotice koje su nosile skupocjeni nakit koji su oni kupovali, a jedan od svjedoka okupljanja kazao je: "U prostoriji se nalazilo otprilike 40 najbogatijih ljudi u Londonu, ali prilično je veliko iznenađenje da je jedan od njih potrošio više od dva milijuna funti u manje od tri sata. To je bio jedan od najluksuznijih evenata na kojima sam bio, svi gosti bili su milijarderi, ne milijunaši ili multimilijunaši. Bila je tamo londonska najbogatija elita, arapske kraljevske obitelji, Rusi i vrlo bogati Europljani. Bilo je tjelohranitelja koliko i gostiju. Modeli su se prešetavali oko stolova s nakitom na sebi i kad je alkohol počeo teći bilo je samo pitanje vremena kad će netko doseći sumu od sedam znamenki. 

Prodaja je dogovarana vrlo mirno i tiho, bez razmetanja. Rus je samo rukom dao znak svojem pomoćniku da želi ogrlicu i narukvice koje nosi određeni model i kupovina je obavljena na licu mjesta". 

Draguljar koji je prodao skupocjeni nakit Rusu za Daily Mail je kazao: "Naš event Salon Prive bio je vrlo uspješan i ugodan, ali politika kuće je da ne dajemo komentare o našim kupcima".

Kopirati
Drag cursor here to close