LET’S GO FITNESS

LET’S GO FITNESS - Moderni i drugačiji fitness centar u regiji

Lifestyle / Flash | 27. 10. 2014. u 10:07 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

LET’S GO FITNESS je novootvoreni moderni fitness centar u našoj regiji. Nudimo vam mogućnost drugačijeg, zdravijeg i kvalitetnijeg načina života. Nizom specijaliziranih programa omogućavamo vježbanje bez obzira na dob, spol i tjelesnu kondiciju. Intenzitet vježbanja prilagodit ćemo svakom pojedincu. Naši voditelji su educirani i svakom treningu pristupit će stručno i odgovorno.

Ponosno ističemo da smo zastupnici LES MILLS licence za programe BODYPUMP i BODYATTACK.

BODYPUMP je program koji podrazumjeva vježbe sa šipkama i tegovima, uz manja opterećenja a veći broj ponavljanja. Veoma brzo dovodi tijelo u formu - oblikuje mišiće, poboljšava kondiciju i opće stanje organizma, sagorjeva veoma veliki broj kalorija i uvećava samopouzdanje.

BODYATTACK je program inspiriran sportom, koji kombinuje atletske vježbe sa vježbama snage i izdržljivosti. Uvećava snagu, oblikuje tijelo,uvećava kondiciju i izdržljivost te poboljšava kapacitet pluća kao i rad srca.

LES MILLS je revolucija u grupnim fitness programima. Tajna je u atmosferi, muzici i energiji koja ostaje u vama i nakon treninga. Zauzmite svoje mjesto i upoznajte se sa treninzima koji su zaludjeli svijet.

Iz naše bogate ponude dalje izdvajamo programe zumba, zumba gold, challenge, Pilates, Let's Go Kids, itd.

Teretana je jedan od najpoznatijih i najpopularnijih načina treniranja. U našem centru se nalazi zavidan izbor trenažnih sprava kao i kardio jedinica na kojima možete trenirati odnosno odraditi vaš omiljeni aerobni trening. Naše svlačionice posjeduju tuš kabine koje su opremljene po najmodernijim standardima. Ukoliko imate više od 17 godina a teretana je vaš izbor, tu smo za vas.

Program za djecu vratit će djeci onaj pravi osjećaj za igru i druženje, i maknuti ih makar na kratko od tehnologija koje preokupiraju slobodno vrijeme. Pored zdravo iskorištenog vremena, djeca će kroz druženje i zabavu naučiti mnoštvo plesnih pokreta koji su pomno odabrani za njih.

Za starije tu su grupne vježbe prilagođene životnom dobu i potrebama.Uz glazbu i druženje te sigurno vodstvo naših voditelja vratit ćete osmijeh na lice i napuniti se novom energijom.

Ugodno raspoloženje i osmijeh iz sala za vježbanje prenesite u CAFFE ESPRESSO, moderni lokal koji se nalazi tik do fitness centra i koji svojim ugođajem podsjeća na dnevni boravak smješten u centru grada. To je idealno mjesto za druženje i opuštanje prije i poslije treninga, kao i za neobavezne večernje izlaske ili jutarnja druženja uz vrhunsku kavu.Tu je i salon za masažu, za dodatno opuštanje i rekuperaciju vašeg tijela nakon treninga ili nakon napornog dana.

Ako pitate za cijene posjetite nas, bit ćete ugodno iznenađeni. Tu su i posebne ponude za studente i đake.

U dobroj kondiciji lakše ćete se nositi sa životnim izazovima, zato ne čekajte...
Let's Go! Let's Go! Let's Go!

Posjetite nas i na Facebook stranici Let's Go Fitness Centar Mostar.

STJEPANA RADIĆA 31
STARI TRŽNI CENTAR, DRUGI KAT

Telefon: 036 326 686

Radno vrijeme: pon - sub 09 - 22h, ned 16 -21h

Kopirati
Drag cursor here to close