Modni dan

Live Make over i ove godine na Mostarskom sajmu

Lifestyle / Flash | 22. 02. 2017. u 16:55 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mjesec travanj, već godinama je rezerviran za Mostarski sajam gospodarstva, te mnogobrojne i zanimljive sadržaje koji prate ovu značajnu manifestaciju, a koja ove godine slavi veliki 20-ti rođendan.

Organizacijski tim Mostarskoga sajma trudi se za sve izlagače i posjetitelje, ponuditi nezaboravnih 5 dana, ispunjenih zabavom i druženjem, gdje, svi mogu pronaći nešto za sebe, priopćeno je.

Ovogodišnji zabavni program, bit će realiziran zahvaljujući  zlatnom sponzoru CENTRAL OSIGURANJU, te sponzorima HERCEGOVAČKOJ PIVOVARI i HT ERONETu koji iz godine u godinu prepoznaju značaj Mostarskoga sajma, ali i RED BULLU koji podržava  projekt već 11 godina za redom.

Prošlogodišnji Make over zadivio je i zainteresirao mnogobrojne dame, te smo se zato i ove godine odlučili počastiti dvije sretne dobitnice te promijeniti njihov look od glave do pete.

Dva izuzetno mlada i krativna tima bit će zadužena za novi styling, frizuru, make up kao i upotpuniti novi look nakitom, torbicom, i poklon paketima koje smo spremili za dvije sretnice!
Pravila i kako možete sudjelovati u nagradnoj igri potražite na FB stranici te Instagram profilu. Mostarskog sajma (@mostarskisajam #mostarskisajam)

''Nagradna igra traje do 20. ožujka, a imena dobitnica bit će poznata i objavljena putem FB već 21.03. čiji ćemo onda finalni izgled prezentirati na glavnoj pozornici sajma, u četvrtak 06.travnja za kada imamo najavljen MODNI DAN na Mostarskom sajmu'', priopćili su organizatori Mostarskog sajma.

Kreacije i styling dobitnica osmislit će dvije izuzetno talentirane mlade dizajnerice Franceska Valentina Sabljić i Selma Bijedić, koje su prošle godine u ovo vrijeme zajedno sa Patricijom Prskalo ispred Visoke škole “Logos centar” Mostar, odsjek dizajn odabrane na Natječaj za mlade dizajnere “Perwoll New Generation 2016” u sklopu 36. NIVEA BH Fashion Week Sarajevo.

''Čast nam što upravo na Mostarskom sajmu možemo dati prostor i mogućnost našim divnim i kreativnim dizajnerima koji upravo svojim kreacijama i trendovima dokazuju da ne zaostajemo nimalo za svjetskim modnim trendovima. Selma je ujedno proglašena i Dizajnerom godine prema odluci portala SNL. Da njihove kreacije budu kompletne za izradu nakita pobrinut će se dizajnerica nakita Amila Kajtaz čiji brend ROSE PETALS osvaja srca hercegovki ali i šire. Djevojke će također za ovaj specijalni modni događaj i make over imati posebno izrađene unikatne torbe poznate pod nazivom POPPY, koje su nakon nekoliko godina, iz čarorije nastale iz hobija prerasla u ozbiljan brend modernih artističkih torbi i unikatnih odjevnih predmeta'', priopćeno je.

Frizure će biti prepuštene FS ALFASTIL by Emerik Gudelj i FS GLAMOUR by Ines Šubert, a make up,  vrijednim mostarskim vizažisticama. Jednu od sretnih dobitnica uljepšat će Ines Jarak, čije make up savjete na Instagram profilu slušaju i gledaju više od 17 tisuća pripadnica ljepšeg spola, i čije beauty tretmane možete potražiti u salonu Beauty by Ines. Ines je otkila da će koga god dobije kao dobitnicu u svom timu, počastiti s još par atraktivnih tretmana, poput izbjeljivanja zuba, i spray tana..

''Ovogodišnja druga viažistica je Marija Mikulić Čuljak, koja za sebe kaže da je najsretnija kada klijentice izađu s osmjehom na licu iz KS Ana, bit će zadužena uljepšati jednu od dobitnica, a nju smo imali priliku upoznati već prošle godine, kada je bila zadužena za lica naših manekenki Modne agencije Gloss. Uz make up koji će biti prezentiran na pozornici Mostarskog sajma, u live make overu, Marija nam je otkila da će dobitnica osvojiti i opuštajući tretman lica uz proizvode Afrodita cosmetics, te manikuru uz Pronails proizvode'', priopćili su organizatori.

Službeni make up partner već 3. godinu za redom je ARTDECO čije proizvode možete pronaći u svim CM trgovinama diljem BiH, i koji će  dobitnice darivati sa poklon paketima svojih proizvoda!

Nova proljetna kolekcija Hypnotic blossom,inspirana cvjetnim mirisima i pastelnim bojama, očarat će nas i osvojiti svježim proljetnim izgledom gdje koraljna, roza i crvena boja se susreću s nježnim pastelnim bojama kao što su marelica, nude, nebo plava ili svijetlo roza.

A nakon sajamskog dana, na uljepšane dobitnice, doma će se moći opustiti uz novi trend KIKI's BOMBS šumećih kugli za kupanje, koje smo predstavili prošle godine, a čija je popularnost izuzetno narasla u posljednje vrijeme. Dobitnice će još osvojiti i prigodan poklon paket brenda GLORIA-prirodne kozmetike. Iako mlad brand, zahvaljujući kvaliteti, zamijećen je diljem zemlje i regiona, a zbog velikog broja upita šire se uskoro i na europsko tržište. U pitanju je laboratorij prirodne, ručno rađene kozmetike.

''Modni dan nije naziv bez razloga, stoga smo vam omogućili da upravo na jednom mjestu pogledate nove kreacije, ideje i kolekcije za proljeće /ljeto s potpisom, Selme Bijedić, Patricije Prskalo, Franceske Valentine Sabljić, Blage Pavlak, Poppy Bags, IKA design, Marijane Dukić i Ružice Žilić, Kristine Čamber'', priopćeno je.

Mostarskoj publici predstavit će se i dugogodišnji prijatelji mostarskoga sajma- Nives Ćorić sa brendom NICCA,Tea R, Maja Mišić, butik COOL, te mladi frizeri Srednje medicinske škole Sestara Milosrdnica-odjel frizeri iz Mostara.

Marina Mimosa, bit će zadužena za dobru atmosferu, te da svaki glazbeni takt bude pravi ritam za catwalk modela Modne agencije GLOSS.

Kopirati
Drag cursor here to close