Koncerti

Mini akustična turneja Hari Mata Harija dolazi i u Mostar

Kultura / Glazba | 07. 12. 2016. u 16:03 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Grupa 'Hari Mata Hari' pri samom kraju ove kalendarske godine održat će tri koncerta u akustičnoj varijanti u relativno malim prostorima za istinske ljubitelje dobre glazbe.

Riječ je o koncertima u Zenici, 25. prosinca u dvorani BNP-a, zatim dan kasnije, u Tuzli 26. prosinca u dvorani BKC-a, te u Mostaru 29. prosinca u dvorani Hrvatskog doma 'H.S. Kosača'.

To će biti ujedno najava za veliku regionalnu turneju koja će se održati tijekom slijedeće godine. Na repertoaru akustičnih koncerata naći ce se i pjesme s novog albuma grupe Hari Mata Hari 'Ćilim', ali i mnoge druge poznate pjesme ove regionalne odnosno bosanskohercegovačke pop grupe.

"U dogovoru s producentom Tomislavom Kašljevićem s kojim uspješno surađujem u posljednjih desetak godina, odlučio sam publici u Zenici, Tuzli i Mostaru podariti moje najveće hitove, starije i novije uključujući i nekoliko sevdalinki, a na jedan malo drugačiji način za koji sam siguran da će im se dopasti.

Namjerno smo birali manje intimnije prostore da bi akustična varijanta došla do što boljeg izražaja", kaže Hari Varešanović. Ulaznice po cijeni od 20 KM moći će se nabaviti od 9. prosinca na blagajnama dvorana. Svi koncerti počinju u 20 sati.

Kopirati
Drag cursor here to close