Turnir u Mostaru

Mostar domaćin Božićne revije i prvog natjecanja u plesu

Lifestyle / Flash | 21. 12. 2014. u 12:56 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Plesni Centar ProDance održao je na Bijelom Brijegu humanitarnu Božićnu plesnu reviju u sklopu turnira u latinsko – američkim i standardnim plesovima. Revija je održana za Marijanu Galić, majku dviju članica Plesnog centra ProDance, koja osim te dvije djevojčice ima još jednu, oboljelu od down sindroma.

''Na humanitarnoj Božićnoj reviji dobili smo podršku sljedećih plesnih klubova iz mostara:PS Mo-stars, PS B-dance, PS Flash, Špk Erigo, Špk Zrinjski. Pored plesnih klubova veliku podršku smo dobili i od Mostarskih mažoretkinja i najmanjih manekenkih Modne agencije Gloss. Lola klaunovi su otvorili našu plesnu reviju sa pjesmom TKO ZNA i koreografijom koja je animirala sve plesne klubove da se ujedine i otplešu zajedničku točku za našu Marijanu Galić'', rečeno je iz PC ProDance.

Plesno natjecanje iz latinsko – američkim i standardnim plesovima održano je po prvi put u Hercegovini.

''Organizacija je uspješno završena, a svim plesnim klubovima se želimo zahvaliti što su nas podržali i bili sa nama. Na turniru su bili sljedeći plesni klubovi: PK Astorija Sarajevo, PK DDC Sarajevo, PK Romantik Sarajevo, PK Sandoval Tuzla, PK Shadows Zenica, PK Habanera Banja Luka. Također se želimo zahvaliti našim susjedima PK Lolita, PK Mirela, PK Lambada, PK Briljantin.

Također se želimo zahvaliti svim roditeljima na pomoći, a posebno našem Vladimiru i lidiji Džidić i našim sponzorima bez kojih ova organizacija ne bi bila uspješna, a to su: Mepas Mall, Hypo alpe Adria bank, J.P. Vodovod, cvjećarna Orhideja, restoran Karting klub, Top Guard, Dom zdravlja Mostar, Dotea, Projecta d.o.o i vinarija Vino Daorson'', rečeno je iz PC ProDance.

Kopirati
Drag cursor here to close