Obućar iz pakla

Mostar: Obućar ga oštetio, a institucije izvozale

Lifestyle / Flash | 02. 09. 2014. u 14:10 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Čekao sam suprugu da uzme svoje cipele od obućara, no ona se vratila u automobil po torbicu ljuta k'o ris zbog toga što joj je obućar oštetio petu, što je meni bilo smiješno. Trudio sam se smiriti je, no kasnije sam se i sam šokirao bahatošću ovog obućara'', rekao je za Bljesak.info ogorčeni sugrađanin koji se požalio našoj redakciji ponašanjem obrtničkog djelatnika.

''Došlo je do malenog nesporazuma u razgovoru. Supruga je ostavila sandale obućaru da ih pođoni, što je on i učinio. No ljepilom je uništio petu, supruga mu je prokomentirala 'ovo je previše', misleći na preveliko oštećenje na peti sandale, koja je kako supruga kaže skupa, obućar je vjerojatno razumio kako je rekla da naplaćuje previše. On je nakon toga ponovio 'a previše' te iščupao đonove koje je stavio'', ispričao nam je ovaj sugrađanin.

Kako kaže, njegova supruga je ostala u šoku zbog takvog ponašanja, a kada je zatraženo od obućara da vrati cipele u stanje u kakvom ih je dobio, on je to odbio.

''Nakon što mi je supruga rekla što je obućar učinio, ušao sam da ga upitam zašto ne vrati cipele u stanje kakve su bile kada su donesene, no on je to odbio, te dobacio 'pošalji mi inspekciju, tuži me ne, možeš mi ništa'. Šokirao sam se njegovim bahatim ponašanjem. Lako će se napraviti cipele, ali tolika 'sila' i bezobrazluk me je izbacio iz takta. Odmah sam otišao u Županijsku inspekciju rada, no oni su me uputili ombudsmanu za zaštitu potrošača, koji us me pak uputili na Tržišnu inspekciju. Zbog velike gužve i svojih poslovnih obveza nisam čekao da prijavim obućara inspekciji'', ispričao nam je čitatelj, ističući, kako su mu svi kojima se obratio rekli da od prijave neće biti velike koristi.

Kopirati
Drag cursor here to close