Erigo D

Mostar: Otputujte u Nigdjezemsku s Petrom Panom

Lifestyle / Flash | 02. 06. 2017. u 09:51 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Plesni klub ERIGO-D i ove godine pokreće projekt za djecu pod nazivom "Dajmo djeci alternativu", gdje se djeci daje drugačiji način provođenja slobodnog vremena. Ta "alternativa" nad današnjim informatiziranim društvom je kazalište.

Djeca su uključena u cijeli proces izrade plesne predstave, od izrade scenografije, kostima i svega ostalog vezanog uz predstavu. tako su održane radinice glume sa glumicom Martom Haubrich iz Lutkarskog kazališta, profesorom Draganom Komadinom o samom kazalištu, radionice scenografije sa Ivanom Radić i Vesnom Sušac, radionice kostimografije sa Renatom Palinić, Dajanom Markotić Lidijom Vidačak,Monikom Škobić i Josipom Bradarić, slušaonice i maštaonice sa Milenom Jukić Bandić, koreografije sa Josipom Bradarić, Lidijom Vidačak i Monikom Škobić i Dajanom Markotić.

Ove godine u projektu sudjeluje 240 sudionika, na premijeri ćete ih sve moći vidjeti, a nakon premijere predstava se preuređuje za ansambl od 50 plesača i glumaca i sprema za turneju.

Ovogodišnja tema je planetarno popularna priča o dječaku koji nije želio odrasti i živio je u Nigdjezemskoj, Petar Pan.

Pridružite se Petru Panu i ostaloj veseloj družini gusara, indijanaca , izgubljenih dječaka 03.06.2017 u 19 H, u HDHS Kosača !

Ulaznice po cijeni 5 KM možete kupiti u petak od 16 do 20 H u HDHS KOsača, te u subotu 2 sata prije premijere.

Zahvaljujemo se sponzorima , Bljesak.info Ferro Keš, Keš, Alfa therm, ljekarna Alfa plus, MM TT, Imbex , Copy shop, Roma, Auto Lijanović,Sanny Geni metraža, Telemach, Tempo Vranica, Logovita, Hera, i veliko hvala Gradu Mostaru posebno odjelu za kulturu za svu podršku !

Kopirati
Drag cursor here to close