Mostarci masovno ljetuju u Turskoj
Hit destinacija
OBJAVA: Nedjelja, 13. kolovoza 2017. 12:21
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: Sa.M.
Mostarci masovno ljetuju u Turskoj
2

Turističke agencije - Turska ovoga ljeta hit destinacija za bh. građane

Apsolutna hit destinacija ovoga ljeta za Bosance i Hercegovce je Turska, dok sve manje bh. građana svoj odmor provodi u Hrvatskoj - pokazuju podaci turističkih agencija iz Sarajeva, Banje Luke i Mostara.

Direktor Centrotoursa Muamer Lutvić kazao je Feni da prodaja aranžmana za Tursku ide odlično, ali da mnogi građani, kao alternativu, zbog jeftinijih cijena, traže u Albaniji.

''Ove godine je zabilježen rast prodanih aranžmana u Neumu, ali tražene su i Crna Gora i Grčka'', kazao je Lutvić, te dodao da je Hrvatska dosta manje tražena u odnosu na protekle godine.

Direktorica Agencije NikkiTravel iz Mostara Nikica Demirović kazala je da veliki broj građana traži aranžmane za Jadran, ali i da odustaju zbog popunjenosti kapaciteta i visokih cijena.

''Mostarci masovno putuju u Tursku koju prošle godine nisu htjeli ni da uzmu u obzir. Tu je i Albanija koju smo već davno prodali'', naglasila je.

Kao veliko iznenađenje ove godine, Demirović je izdvojila južni dio Italije i Crno more.

Predstavnica banjalučkog Kompas-Toursa Višnja Račić kazala je da Banjalučani ove godine preferiraju Grčku, ali da su dobili i veliki broj upita za Tursku.

''Dosta njih ove godine ide na krstarenje Volgom, a slabije se traži Hrvatska'', naglasila je.

Iz agencije Jungle Travel BiH kazali su da bh. građani od dalekih destinacija najčešće odlaze u Šri Lanku, nakon čega slijede Zanzibar, Bali i Tajland.

Komentari (2)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.
Uskoro Eto
1. Uskoro Eto
prije 3 dan.
Pravi mostarci ljetuju u svojoj RH , u svojoj turskoj masovno ljetuju istočnomostarci!
+115
-205
3
BA
Chrome
mate bulic
2. mate bulic
prije 3 dan.
a prchiiin ti issaaaaa ima li na kocusu ici pajdo moj
+17
-73
6
-
Firefox