Zarada

Najplaćeniji tv glumac u 2016. je iz serije 'Teorija velikog praska'

Lifestyle / Putujte s nama | 26. 09. 2016. u 13:13 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Četiri glavna glumca iz popularne serije 'Teorija velikog praska' (The Big Bang Theory) nalaze se na vrhu liste najplaćenijih glumaca na televiziji u 2016. Jim Parsons koji igra Sheldona, na prvom je mjestu već drugu godinu zaredom, a procjenjuje se da je tijekom prošle godine inkasirao 25,5 milijuna dolara od svoje uloge.

Njegove kolege Johnny Galecki (Leonard), Simon Helberg (Howard) i Nayyar Kunal (Raj), su na drugom, trećem i četvrtom mjestu, prenosi B92.

Kada je riječ o glumicama, na vrhu liste je Sofia Vergara koja je prošle godine zaradila 43 milijuna dolara zahvaljujući raznim ulogama. Na drugom mjestu nalazi se zvijezda serije 'Teorija velikog praska' Kaley Cuoco (30) sa zaradom od 24,5 milijuna dolara. Kaley zarađuje milijun dolara po epizodi serije.

Na trećem mjestu je komičarka, glumica i autorica serije 'The Mindy Project' Mindy Calling (37) sa 15 milijuna dolara. Mindy se prošle godine nalazila na osmom mjestu. Među prvih 15 nalaze se i Ellen Pompeo (4.), Mariska Hargitay (5.), Kerry Washington (6.), Julia Louis-Dreyfus (14.) i Zooey Deschanel (15.).

Kopirati
Drag cursor here to close