Za zanimljiv seks

Neizgovorena pravila o seksu koja trebate znati!

Lifestyle / Seksualnost | 02. 09. 2014. u 16:15 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nesigurnosti, tepanju, ružnim komentarima u krevetu mjesta nema. Donosimo 12 pravila kojih se trebate pridržavati kako biste imali što zanimljivi i bolji seks.

1. Prvi seks s partnerom nije najbolji. Nikada se niste vidjeli goli? Nemate pojma kakav je u krevetu. Hoće li biti dobro? Hoće li on mislite da ste dobri? Opustite se! Možda prvi put ne bude fantastično, ali ne može biti ni tako loše da se morate brinuti oko toga.

2. Predigra je važna. I nemojte dopustiti da vas itko ikada uvjeri u suprotno.

3. Komentari o izgledu tijela partnera trebaju ostati izvan kreveta. Ako ikada dođete u napast komentirati prevelik stomak partnerice ili celulit nemojte to učiniti. Pad samopouzdanja koji će vaša partnerica imati zbog vaših komentara zasigurno neće poboljšati vaš seksualni život.

4.Tepanje nije dopušteno. Zašto bi odrastao čovjek razgovarao s odraslom ženom kao sa djetetom. Žene, ali i muškarci zaista ne žele da ih se tretira kao dijete u krevetu.

5. Seks je neminovno smiješan. Čudni zvukovi, urnebesni izgledi lica i čudne poze su smiješni. Za vrijeme seksa slobodno se nasmijete kada vam je nešto smiješno.

6. Nemojte zaboraviti skinuti čarape. Čarape za vrijeme seksa su neobično odbojne. Samo ih bacite s kreveta i pronaći ćete ih u jutarnjim satima.

7. Ako ne tražite ono što žele, to neće ni dobiti. Komunikacija je apsolutno važna kada je u pitanju uživanje tijekom seksa. Bez ustručavanja recite što volite i želite.

8. Maženje je dobra stvar, ali kada je previše vruće nema ništa loše ako ga preskočite. Također, partneru ne trebate uzeti za zlo ako zaspe na drugoj strani kreveta, jer je previše vruće.

9. Nemojte se iskradati nakon seksa. Ako želite da vas partner zovne ponovo na seks, zasigurno to neće učiniti ako mu se iskradete iz postelje.

10. Ne zaboravite mokriti. Iako vam je partner i seks drag, nemojte se suzdržavati od mokrenja prije seksa. Suzdržavanje od mokrenja može prouzročiti brojne zdravstvene probleme.

11. Jutarnji seks je najbolji lijek za mamurluk. Slijedi kava i sendvič za doručak, naravno.

12. Najvažnije pravilo od svih je da zanemarite sva pravila.

Kopirati
Drag cursor here to close