Strast za životom

Otvaranje Vitapur radnje u Mepas Mallu

Lifestyle / Flash | 27. 05. 2015. u 14:16 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Građani Mostara, ali i cijele Hercegovine uskoro će imat će priliku upoznati se i kupovati visokokvalitetne proizvode slovenske kompanije Vitapur.

Vitapur trgovina u kojoj ćete moći pronaći sve za vaš dom bit će svečano otvorena u petak 29.05.2015. od 12:00 sati u impozantnom prostoru veličine 150 kvadratnih metara na 3.katu Mepas Malla u Mostaru.

Vitapur je najveći proizvođač madraca u Sloveniji, a u novoj trgovini pored proizvoda za vašu spavaću sobu moći ćete kupovati i neuništivo posuđe Rosmarino, sve za vašu kupaonicu i dnevnu sobu.

Madraci, nadmadraci, jastuci, posteljine i pokrivači, poznatog branda Hitex i Vitapur Family, od prirodnih su materijala - pamuka, lateksa i svile, što je jedinstveno na tržištu u BiH.

Pored proizvoda koji će do savršenstva dovesti vaš boravak u kući, u novotvorenoj trgovini ćete se moći upoznati i sa putnim programom branda Scandinavia koji proizvodi kofere i
torbe izuzetnog kvaliteta.

PASSION FOR LIVING - STRAST ZA ŽIVOTOM slogan je kompanije Vitapur. A da svaki prozvod koji kupite predstavlja upravo strast za ljepšim, kvalitenijim, udobnjim životom, uvjerit ćete se vrlo brzo.

Sve posjetitelje i kupce u novoj trgovini čekat će specijalna iznenađenja, akcijske cijene i mega popusti.

LJETO U HERCEGOVINI ĆE BITI SAVRŠENO UZ VITAPUR. Posjetite nas u petak od 12:00 sati na 3.katu Mepas Malla. Veselimo se Vašem dolasku.

Kopirati
Drag cursor here to close