odgovorno partijanje

Particooltura je počela sa radom!

Lifestyle / Flash | 26. 10. 2016. u 09:51 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Particooltura kao pokret ili zajednica je počela sa radom i svi mladi ljudi, studenti koji imaju ideju za svoju kućnu zabavu, mogu aplicirati na www.particooltura.ba. Svakog tjedna u Sarajevu, Banja Luci, Mostaru, Tuzli i Zenici će sponzorirati po jedan kućni party. Tu je i FB fun page na kojem prate puls mlade zajednice i zajedno sa particoolerima kreiraju zanimljive, zabavne, partijanerske, ali i društveno odgovorne sadržaje.

''Dajemo stvarni benefit studentima, sponzoriramo njihove privatne partije! Da, dobro ste čuli, Particooltura, vama studentima,može osigurati ono što je potrebno za dobru kućnu zabavu, naravno zahvaljujući našim partnerima Tuborg-u i Jägermeister-u“ , rekao nam je Dragan Janjetović, vlasnik agencije Toolbox, te je dodao da je 'youth marketing' inovativnost na bh. tržištu i da tu vidi budućnost komunikacije sa novim generacijama.

Za posao particoolera prijavilo se preko 300 studenata, nakon četiri kruga selekcije, najbolji posao na svijetu su dobili oni koji su uradili dobro zadatak, organizirali društveno korisnu aktivnost.

Particooltura je jedna nova kultura zabavljanja, a particooleri su mlade osobe iz pet bh. gradova:

• Sarajeva-Daniel Mačak,
• Banja Luka-David Ignjatić,
• Mostar-Ena Miloš,
• Tuzla-Goran Emkić,
• Zenica-tandem Almin Čančar i Refik Telalović

Oni su ti koji će organizirati zabave u svom gradu i sponzorirati najbolje kućne zabave. Možete se obratiti particoolerima ukoliko imate super ideju za kućni party ili ukoliko imate bilo kakvih pitanja, vezanih za Particoolturu.

Particooltura je zaposlila zabavu, mlade ljude. Ali Particooltura je uključila studente iz cijele BiH u zajednicu koja uživa u odgovornom partijanju, ali i zajednicu koja razumije korisnost društvenih aktivnosti.

Kopirati
Drag cursor here to close