Prenj

Posjetite planinarsku kuću ''Munika''

Lifestyle / Flash | 08. 02. 2016. u 15:25 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Rješenja koja ne štete okolišu za planinarsku kuću Munika na planini Čvrsnici'' naziv je projekta kojeg realizira HPD Prenj 1933 Mostar u okviru projekta Via Dinarica. Realizacija navedenog projekta je doprinijela poboljšanju smještajnih kapaciteta planinske kuće Munika kroz dvije aktivnosti napajanja eklektičnom energijom i izgradnje kompostnog toaleta. Na ovaj način su stvorena ekološka rješenja koja ne štete okolišu.

Iz HPD Prenj 1933 pozivaju sve zainteresirane, planinare, ljubitelje prirode i avanturiste da posjet njihovu planinarsku kuću.

Planinarska kuća Munika se nalazi na Bijeloj stazi planine Čvrsnica, na izuzetno atraktivnoj lokacija PP Blidinje, podnožje planine Čvrsnica, priopćeno je.

Cilj projekta Via Dinarica je promovirati značajne prirodne i kulturne resurse područja Zapadnog Balkana, pružiti izuzetnu planinarsku, biciklističku i rafting avanturu ljubiteljima prirode iz cijelog svijeta, te očuvati planinska područja, kulture i predjele koji predstavljaju posljednju oazu netaknute prirode u Europi. Ako želite saznati malo više o Via Dinarici, kliknite na link.

Projekt je implementiran unutar projekta Via Dinarica: platforma za održivi razvoj turizma i lokalni ekonomski rast, koji financiraju Agencija za međunarodni razvoj Sjedinjenih Američkih Država (USAID) i UNDP u BiH.
Kopirati
Drag cursor here to close