12 folk zvijezda

Ringišpil folk festival će čak dva dana zaredom napuniti splitsku Spaladium arenu

Lifestyle / Flash | 22. 07. 2016. u 07:45 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Interes za glazbeni spektakl u kojem se splitska Spaladium arena na dva dana pretvara u najveći svjetski ljetni klub, nadmašio je očekivanja organizatora. Zabilježena je ogromna prodaja po cijeloj regiji i dijaspori.

Najveći regionalni glazbeni festival Ringišpil održat će se 29. i 30. srpnja u splitskoj Spaladium areni i ugostit će 12 folk zvijezda iz regije.

Festival promoviraju brojne poznate osobe s ovih prostora kao što su Neven Ciganović, Ecija Ivušić, Hana Hadžiavdagić, ali i brojne druge viđene osobe su najavile svoj posjet te je više nego evidentno da će ovaj festival biti centralno mjesto okupljanja poznatih ovog ljeta.

Soraja Vučelić dolazi sa svojim društvom te je izjavila: «Otkako sam najavila svoj posjet Ringišpilu i Splitu, mobitel mi ne prestaje zvoniti pa sam tako sa svojim društvom unajmila kuću u Splitu gdje se planiramo svoju najveću zabavu za ovo ljeto». Soraja nam je izgledala kao da to stvarno misli jer nije skidala osmjeh s lica, a na pitanje dovodi li sa sobom nekog njoj posebnog samo se zagonetno osmjehnula i rekla «Taj netko je možda već u Splitu,...a možda i nije».

Podsjetimo, festival će u dvije večeri okupiti najveće zvijezde autohtone glazbe iz cijele regije. Koncept je nov na ovim prostorima i zabilježio je neviđen interes javnosti. Splitska Spaladium arena će u dvije večeri ugostiti regionalne zvijezde kao što su Haris Džinović, Seka Aleksić, Aca Lukas, Indira Radić, Milica Todorović, Ana Nikolić, ali i mnoge druge. Osim atraktivnih izvođača organizator se pobrinuo za vrhunski razglas, rasvjetu i scenografiju. Spektakl će dodatno začiniti spektakularni performeri koji dolaze izravno sa najpoznatijeg svjetskog party odredišta Ibize. Ukratko, ovakva preobrazba velike arene u pravi klub koji radi do jutarnjih sati nije dosad viđena na ovim prostorima.

Snježana Mehun PR menadžerica projekta naglasila je “Ideja i koncept organizatora su, kako za sada stvari stoje, očito bile pun pogodak i već sada je adrenalin zbog svega jako visok te čitav tim jedva čeka da zabava počne. ».

Više informacija o ulaznicama i festivalu Ringišpil možete pronaći na www.ringispil.hr

Kopirati
Drag cursor here to close