#gremlinselfie

Snickers je našao i nagradio najgladnijeg gremlina

Lifestyle / Flash | 28. 05. 2015. u 14:41 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kad si gladan, možeš se slikat’! slogan je pod kojim je Snickers, tijekom svibnja, organizirao nagradnu igru na Facebook stranici u Bosni i Hercegovini.

Tisuće gladnih gremlina, u proteklih 20 dana nisu propustili prrriliku za zabavu i grizli su za super nagrade. Gladni gremlini su se slikali kako grizu Snickers i svoj #gremlinselfie dodavali na Facebook stranici Snickers Bosna i Hercegovina.

Pored dnevnih nagrada – Fuji fotoaparat i tjednih nagrada – iPod nano, u ponedjeljak su odabrana i tri najgladnija gremlina.

Među više stotina dodanih fotografija, odlukom žirija, titulu najgladnijeg gremlina odnijele su: Semira Kustura, Emina Radača i Nataša Zec, a kao nagradu dobile su putovanje u vrijednosti od 700 KM na aranžman po izboru.

U ovoj nagradnoj igri, Snickers BiH je podijelio 21 dnevnu, 6 tjednih i 3 glavne nagrade. Tijekom promocije, gladni gremlin je na ulicama Sarajeva i Mostara animirao prolaznike, posjetio treninge mlađih selekcija FK Sarajevo i upao na generalnu probu koncerta bh hip-hop zvijezde Frenkia.

Prvi Snickers proizveden je 1930.godine i prema statistikama jedna je od najprodavanijih čokoladica na svijetu. Osnovni sastojci su kikiriki, karamela, nugat i čokolada – pojedinačno dobri, u kombinaciji veoma ukusni.

Svaka čokoladica sadrži ni manje ni više nego 16 kikirikija.

Kopirati
Drag cursor here to close