100% super, 100% novo!

'Super hrana' u novom Juicy 100% Super bobice soku

Gospodarstvo / Promo | 23. 06. 2017. u 06:34 Agencije

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Juicy 100% linija sokova dobila je novi super okus. Uz ananas, naranču i jabuku na red su došle i super bobice. Osim što ne sadrži dodatne šećere niti umjetna sladila, pažljivo birane višnje, crni ribiz, jagode, maline, grožđe i jabuke čine ovaj sok pravom hranjivom riznicom. Posebnu pažnju privlače super bobice koje se još nazivaju i „super hranom“. Zašto im je dodijeljen baš taj naziv objašnjava nutricionistica Marizela Šabanović.

„Bobičasto i jagodasto voće zasluženo se naziva super hranom jer sadrži brojne pogodnosti za čovjekovo zdravlje, a odličan je izvor vitamina C. Maline, ribiz, višnja i jagode samo su neke od super namirnica koje su bogate hranjivim tvarima. Idealne su za konzumaciju u ubrzanoj svakodnevnici modernog čovjeka jer pomažu pri postizanju nutritivnog balansa.“

Jeste li znali da melatonin koji se nalazi u višnji može pomoći u reguliranju sna? Višnja je također idealna za oporavak nakon vježbanja jer njeni sastojci pomažu u opuštanju mišića nakon bavljenja sportom. Znamo da je za sjajnu i meku kosu, ali i kožu potreban velik trud, a za njihovo očuvanje pomaže sastojak antocijan iz jagoda i malina koji tom voću daje karakterističnu crvenu boju. Ne smijemo zaboraviti niti na osjećaje umora, nervoze i lošeg raspoloženja koji su postali dio naše svakodnevnice, a na sve njih pozitivno djeluje upravo kombinacija grožđa i ribiza.

Novi okus Juicy 100% soka iznenadit će i najzahtjevnije nepce svojim 100% super i 100% novim prirodnim okusom s bogatim udjelom voća.

Kad pri ruci nemate svježe bobice, posegnite za Juicy 100% Super bobicama i uživajte u punom voćnom okusu novog 100% super soka!

Kopirati
Drag cursor here to close