Tjentište ponovno domaćin najvećih imena regionalne glazbene scene
Nektar OK Fest
OBJAVA: Ponedjeljak, 19. lipnja 2017. 14:36
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: A.M.
Tjentište ponovno domaćin najvećih imena regionalne glazbene scene
0

Jedan od ovogodišnjih izvođača je i Damir Urban i njegov bend ''Urban&4'', koji je iskoristio priliku da publiku pozove 2. srpnja na Tjentište

Ovogodišnji ''Nektar OK Fest'', koji će po četvrti put na Tjentištu okupiti najveća imena regionalne glazbene scene, bit će održan od 30. lipnja do 2. srpnja u ambijentu Nacionalnog parka Sutjeska.

Jedan od ovogodišnjih izvođača je i Damir Urban i njegov bend ''Urban&4'', koji je iskoristio priliku da publiku pozove 2. srpnja na Tjentište, kada će na ''Jägermeister main stageu'' posljednje festivalske večeri nastupiti uz ''Let3'' i ''Dubiozu Kolektiv'', priopćeno je iz OK teama.

Ostali izvođači koji će tijekom tri dana zabavljati publiku na Tjentištu su „Del Arno Band“, „Josipa Lisac“, „Disciplin A Kitschme“, „TBF“, „Van Gogh, „Straight Jackin“, „Justin's Johnson“, „Kanda, Kodža i Nebojša“, „E-PLAY“, „Deca loših muzičara“ i „Zoster“.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.