Vjekoslav Golub

U 90. godini traži ženu preko oglasa: Ostat će joj moja mirovina

Lifestyle / Obitelj | 12. 09. 2017. u 17:53 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"Tražim žensku osobu, koja nema svoju mirovinu, da se uda za mene, a poslije moje smrti njoj će ostati moja mirovina", neobičan oglas osvanuo je danas u novinama.

Iza oglasa krije se Vjekoslav Golub iz Koprivnice, gospodin koji je prije nekoliko dana navršio punih 90 godina, prenosi Slobodna Dalmacija.

''A čujte, što da vam kažem… Živim u udomiteljstvu, sâm sam, nemam nikog da me sahrani, a već sam jako star. Grobnicu na koprivničkom groblju imam, sve uredno plaćam i htio bih se oženiti da me supruga pokopa, a ja ću njoj ostaviti svoju mirovinu. Oženit ću onu koja nema mirovinu, tako da ipak ima nešto od braka sa mnom'', tumači Golub.

Domeće da buduća supruga ne mora živjeti s njim, samo mu je važno da ga netko sahrani u njegovu grobnicu. Svoj radni vijek Vjekoslav, koji je rodom iz Lepoglave, proveo je u policiji u Osijeku, piše Podravski list.

No, deseto desetljeće života uopće ne smeta Vjekoslavu da pronađe novu suprugu. Kako kaže, triput se ženio, i to za Zagorku, Slavonku i Podravku, a našalio se da bi mu sad trebala doći jedna Dalmatinka.

Kopirati
Drag cursor here to close