Petodnevna manifestacija

U Širokom Brijegu završena prva Craft Beer revija

Lifestyle / Flash | 16. 08. 2017. u 07:32 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U utorak navečer je završila petodnevna manifestacija ''Craft Beer revija Široki Brijeg'' koja se održala u središtu Širokog Brijega pored Trga širokobrijeških žrtava. 

Veliki broj ljudi je kroz proteklih pet dana uživao u craft pivama iz cijele Bosne i Hercegovine, a organizatorima je glavni cilj bio upravo promocija sve popularnije craft pive. Riječ je o, prije svih, širokobriješkim craft pivima iz pivovara Lovac i Focus Craft Beer, ali i craft pivima koja spravljaju posuški Kamen, mostarski Oldbridž Craft Brewery, dobojski Castrum Craft Room, fočanski Raft Brewery, sarajevski Gelender te livanjska craft pivovara koja proizvodi ''Livanjsko pivo''

Organizatori ovog zanimljivog događaja su mladi širokobriješki entuzijasti i ljubitelji craft piva za koje je pivo više od tekućine uz koju se opuštaju s društvom ili utažuju žeđ na ovim nesnosnim vrućinama. Za njih je craft pivarstvo priča za sebe, posebni svijet u kojem proučavaju i isprobavaju pivo, analiziraju okuse i uspoređuju kvalitetu hmelja.

''Iznimno smo zadovoljni odzivom na prvu reviju craft piva u Širokom Brijegu. Očigledno su naši sugrađani, kao i gosti, prepoznali kvalitetu domaćeg piva spravljenog po tradicionalnim recepturama'', istaknuo je za Bljesak.info Božo Kraljević, organizator spomenute revije.

''Želja nam je našim sugrađanima ponuditi zanimljiv događaj koji će naš Široki Brijeg pretvoriti u još zanimljiviju destinaciju, pogotovo u ovo vrijeme kada se u grad slijeva veliki broj domaćih ljudi, naših iseljenika i gastarbajtera te gostiju'', kazao nam je Kraljević u ranijem razgovoru.

Dodao je kako već sada imaju u planu nove sadržaje za sljedeću reviju te se nada kako će ovaj događaj postati nezaobilazan u danima proslave Dana grada Širokog Brijega i blagdana Velike Gospe.

Portal Bljesak.info je glavni medijski pokrovitelj ''Craft Beer revije Široki Brijeg''.

Kopirati
Drag cursor here to close