Građevinska škola

Učenici pokazali veliko srce na Danima kruha

Lifestyle / Flash | 26. 10. 2016. u 09:17 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Mostaru je u Srednjoj građevinskoj školi Jurja Dalmatinca u srijedu upriličena smotra ''Dani kruha – dani zahvalnosti za plodove zemlje''.

U ''Danima kruha'' sudjelovali su svi profesori i učenici škole, koji su osim pekarskih proizvoda donijeli i razno voće, narodne nošnje, kako bi što vjerodostojnije dočarali ovaj događaj.

Učenici su zaista imali razloga da se potrude kako bi njihov štand izgledao što bolje. Naime, učenici koji su se najbolje predstavili na Danima kruha nagrađeni su jednim slobodnim danom, kuglanjem, te danom bez usmenih i pismenih provjera znanja.

Hrana koju učenici nisu pojeli bit će donirana u humanitarne svrhe, odnosno pučkoj kuhinji.

U sklopu ''Dana kruha'' održana je i akcija ''Postani srednjoškolac humanitarac'' u kojoj su učenici zajedno s humanitarnom udrugom Minores prikupljali hranu za najugroženije stanovnike.

''Uzimajući u obzir da naša škola organizira ''Dane kruha'', učenici i njihovi roditelji su zamoljeni da osim pekarskih proizvoda, koji se tradicionalno doniraju u humanitarne svrhe, donesu i nekvarljivu hranu i higijenske potrepštine, te tako sudjeluju u ovoj humanitarnoj akciji'', rečeno je iz Građevinske škole.

Kopirati
Drag cursor here to close