Sarajevski bend

VIDEO | ''Das Ist Walter'' objavio prvi singl s drugog albuma

Kultura / Glazba | 13. 06. 2017. u 09:33 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sarajevski bend ''Das Ist Walter'' objavio je pjesmu "Kao da sam" koja najavljuje njihov drugi album.

''Das Ist Walter'' je sarajevski bend koji je osnovan 2013. godine. U prosincu iste godine objavljuju singl "Kao svi", dok u travnju 2014. godine bend održava prvu svirku u sarajevkom klubu AG. Tijekom 2014. godine bend objavljuje još par singlova, a to su "Ovdje nema zakona", "Balkan" i "Druže Tito" pa održava još par klupskih svirki. Nakon toga bend pravi kraću stanku zbog obaveza članova benda.

Sredinom 2015. godine bend nastavlja s radom i počinje snimanje prvog albuma, a u rujnu nastupa na Antifa festivalu u Mostaru gdje prestavlja pjesme koje će se naći na spomenutom albumu.

U travnju 2016. objavljuju svoj prvi album ''Ili si neko ili si lud''. Na materijalu se nalazi deset pjesama, a prate ga spotovi za numere ''Ovo je mrak'' i "Ne želim stati". Njihove pjesme prožete su raznom tematikom, a iza sebe imaju nastupe u Sarajevu, Mostaru, Zenici i drugim gradovima.

Početkom 2017. počinju sa snimanjem drugog albuma. Kao i na prvom album i na ovom će se naći pjesme s raznom tematikom. Članovi benda su Adel Džananović - vokal/gitara, Nedim Baltić - bubnjevi, Armin Subašić - bas gitara/back vokal.

Kopirati
Drag cursor here to close