VIDEO | Mostar: Ljeto počinje uz novo izdanje After Work Partija
Uzavrele ljetne noći
OBJAVA: Srijeda, 14. lipnja 2017. 15:22
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: Sa.M.
VIDEO | Mostar: Ljeto počinje uz novo izdanje After Work Partija
0

Ekipa Roof Seasson-a, u Calamus Clubu priprema još jedno poglavlje After Work partija, koji će se održati 23.06.2017. godine.

Uzavrele ljetne noći u Mostaru, savršena su inspiracija za zvučna putovanja na jednoj od najlijepših klubskih lokacija u gradu.

Ekipa Roof Seassona, u Calamus Clubu priprema još jedno poglavlje After Work partija, koji će se održati 23.6.2017. godine.

Ovaj klubski projekt ponovo će pretvoriti plesni podij u mjesto imaginacija, interakcija i vrelih vibracija u kojima nestaje stvarnost i ostaje samo prepuštanje glazbenoj magiji.

Ovisnici dobre zabave i neumornog isplesavanja imat će priliku ispratiti sunce i dočekati duboku noć uz vodeće metronome elektronike na našim područjima.

Afterwork Party @ Calamus Club Mostar (vol.1) from BONK Studio on Vimeo.

 

Afterwork Party @ Calamus Club Mostar (vol.1) from BONK Studio on Vimeo.

U goste stiže dvojac iz Splita AMPM kojeg čine Milan Pivalica i Antonio Milina. Iako dolaze iz pomalo različitih glazbenih pravaca, spaja ih zajedniči afinitet za pomicanjem vlastitih granica i stvaranja nečeg novog. Njihov set garancija je da sve drugo osim glazbene nestaje na nekoliko sati, u što ćete se sigurno uvjeriti.

Mili Sefić- Jedan od vodećih pionira istinskog groovea za kojeg su karakteristični čarobni setovi koji vam se trajno urežu u podsvijest , pripredit će posebno glazbenu poslasticu za sve one koji traže nešto više od noćnog izlaska.

Začetnik Roof Seasson-a i After Work koncepta, kao i jedan od vitezova zagarantirano dobre zabave je Igor HDP aka Trash Diskos. Ovaj autentični vizionar iz svog glazbenog laboratorija odabrat će ono najbolje , da poželite zauvjek ostati na plesnom podiju.

Zato pikirajte datum na kalendaru, ugrabite ulaznice i budite dio još jednog After Work partija.

Prodajna mjesta su : Calamus Club, Caffe Teco ( Mostar) i Irish pub Spancil Hill ( Široki brijeg).

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.