Mostarski lavovi :)

VIDEO| Sinergija razgalila prepunu dvoranu s novim hitom ''Prva pomoć''

Lifestyle / Flash | 29. 04. 2017. u 20:14 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Popularna mostarska grupa Sinergija je premijerno objavila novu pjesmu ''Prva pomoć''. Naime, na svom nastupu u Spaladium areni Sinergija je predstavila autorsku pjesmu 'Prva pomoć', čiju je live verziju objavila na svom YouTube profilu.

''Prošlo je godinu dana od našeg nastupa u Spaladium areni, kao gosti koncertnog spektakla Bobana Rajovića, kojemu se i ovom prilikom, još jednom, neizmjerno zahvaljujemo na pozivu. Mi smo odlučili našu vjernu publiku počastiti još jednom pjesmom, a to je singl "Prva Pomoć" koju smo izveli tu večer. Iznimno smo ponosni što smo bili dio tog projekta. Bilo je nevjerojatno iskustvo svirati ispred 10.000 ljudi i nadamo se da ćemo ovo iskustvo vrlo brzo ponoviti'', rekao je gitarist benda Igor Soldo za Bljesak.info.

Pjesma "Prva Pomoć" je kako kaže Soldo rađena u suradnji sa mostarskim umjetnikom Ivom Jurićem, a sve su to odlično ekranizirali momci iz perspektivnog mostarkog Bonk studia.

Valja podsjetiti i da ova perspektivna grupa iz grada na Neretvi trenutno radi u sinergiji sa ''starim mostarskim lavom'' Željkom Samardžićem, te pripremaju pjesmu ''Da je sreće''.

''Sada nestrpljivo očekujemo završetak snimanja dueta sa Željkom Samardžićem, nadamo se da će se publici svidjeti ono što im spremamo'', poručio je Soldo.

Sudeći po dosadašnjem uspjehu ovih talentiranih Mostaraca pjesma će biti omiljena u klubovima diljem regije.

Kopirati
Drag cursor here to close