Zamfis

Zajedničkim snagama za bolji život Nikole Raguža

Lifestyle / Putujte s nama | 18. 01. 2017. u 09:49 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Udruga studenata socijalnog rada Zamfis, u suradnji s Udrugom studenata novinarstva Press, koje djeluju pri Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru, danas su započeli humanitarnu akciju na kampusu.

Članovi su pokrenuli akciju prikupljanja novca za našeg sugrađanina Nikolu Raguža, priopćeno je.

Nikola Raguž je mladić koji je prije nepune tri godine stradao u automobilskoj nesreći te se od tada kreće jedino uz pomoć invalidskih kolica. Obitelj je napokon uspjela pronaći nadu za oporavak njihovog sina u Austriji. No, za provedbu operacijskog zahvata potrebna su sredstva u iznosu od 14 tisuća eura, priopćeno je.

„Ovom humanitarnom akcijom želimo pripomoći u realizaciji boljeg života ovog mladića. Čast nam je pozvati vas da nam se pridružite te na svoj nesebičan način sudjelujete u provedbi ove akcije“, poručio je predsjednik Zamfisa Marijan Tustonja.

Na Filozofskom fakultetu je postavljena kutija za donacije. Predsjednica Udruge Press Monika Ćubela je naglasila kako se akciji pridružio i Sveučilišni Studentski zbor te će kutije biti postavljene i na ostalim fakultetima do konca ovoga tjedna.

„Također, zbog upita mnogih građana, nastojimo otvoriti i telefonske linije za istoimenu akciju. Nadamo se da ćemo uspjeti, zajedno s našim sugrađanima, ovom mladiću osigurati bolji život“, poručila je Ćubela.

Snaga vodopada je u malim kapljicama koje se drže zajedno!

Kopirati
Drag cursor here to close