Osvojite vrhunski G5

Mepas Mall & HT Eronet predstavljaju LG G5 QUIZ

Sci-Tech / Flash | 26. 04. 2016. u 17:41 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Život je ljepši, ako se igraš više - posebice kad je riječ o igri na novom LG G5 mobilnom uređaju dizajniranom kako bi vam pomogao da maksimalno iskoristite ono što vam život pruža ? I vi možete postati vlasnik ove mobilne senzacije ukoliko iskažete svoje znanje i spretnost u rješavanju LG G5 kviza.

Zaboravite sve što ste ranije znali o pametnim telefonima jer LG G5 je modularan i inovativan, stvoren za igru i koji će će vas jednostavno oduševiti. Procesor, memorija, dizajn, mogućnosti nadogradnje, odvojiva baterija, tri kamere za snimanje širokokutnih fotografija, dovoljni su razlozi za oduševljenje.

U periodu od 25.04. do 20.05.2016. zaigrajte kviz i osvojite vrhunski LG G5 pametni telefon + LG CAM Plus modul. Kviz sadrži pitanja vezana za Mepas Mall, HT Eronet i LG. U nagradnom natječaju mogu sudjelovati svi korisnici HT Eronet usluga koji u periodu 25.04.-20.05. ostvare kupovinu od 20 KM u bilo kojoj radnji u Mepas Mallu.

U posebno dizajniranoj Facebook aplikaciji upišite osobne podatke, broj ugovora i računa. Pokažite svoje znanje o HT Eronet proizvodima i uslugama, Mepas Mall brandovima i zanimljivostima iz LG-a. Najuspješniji će osvojiti vrhunski LG G5 pametni telefon nove generacije + LG CAM Plus modul za još više snimanja i zabave.

Prvi krug kreće od 25.04. do 15.05., nakon toga slijedi drugi krug natjecanja za one s najvećim rezultatom iz prvog kruga od 15.05. do 20.05. 2016. Proglašenje dobitnika novog senzacionalnog pametnog telefona očekuje nas 23.05.2016.

Već od danas zagrijte stolicu i krenite s najbržim i točnim odgovorima u prvi krug koji vas vodi korak bliže super vrijednoj nagradi :)

Vaš Mepas Mall
Lifestyle u trendu

Kopirati
Drag cursor here to close