Tečaj modeliranja u SolidWorks-u: Vaša prilika za profesionalni iskorak
Prijavite se
OBJAVA: Ponedjeljak, 19. lipnja 2017. 15:08
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: A.M.
Modeliranje auto
1

Upotrijebite najmoćnije alate za izradu besprijekornih proizvoda.

INTERA Tehnološki park i Centar za tehničku kulturu Mostar organiziraju obuku iz osnova modeliranja u SolidWorks-u.

Obuka traje 36 školskih sati, a program obuke obuhvaća sljedeće tematske cjeline:

1. Uvod - Osnovni principi modeliranja u Solid Works-u

2. Crtanje u 2D - SKETCH

3. Crtanje u 3D - FEATURES

4. Izrada crteža - DRAWING

5. Rad sa sklopovima - ASSEMBLY

Zainteresirani se mogu prijaviti na mail prijave@intera.ba do 30. lipnja 2017. godine, a više informacija o samom programu rada se mogu dobiti putem maila ili na kontakt telefon 063 282 733.

Upotrijebite najmoćnije alate za izradu besprijekornih proizvoda.

Obuka je namijenjena svima koji imaju želju ući u svijet 3D modeliranja i dizajna, inženjerima i studentima strojarstva, elektrotehnike, građevine ili sličnih fakulteta. Osim inženjerima, obuka može biti korisna industrijskim, a i svima koji se bave dizajnom bilo koje vrste proizvoda. Prednost SolidWorks-a je što nije ograničen na jednu grupu korisnika, već je namijenjen svima onima koji se bave konstruiranjem/projektiranjem među kojima su strojarski i drugi inženjeri, arhitekti, ali i svi oni koji se smatraju dizajnerima (modni, likovni i sl.) i žele svoje ideje prenijeti u „3D svijet“.

SolidWorks je vrlo moćan softver namijenjen za sve one koji se žele baviti prvenstveno 3D modeliranjem. Svojim alatima koji su laki za učenje, SolidWorks omogućava dizajnerima i konstruktorima da brzo i lako skiciraju svoje ideje, eksperimentiraju s karakteristikama i dimenzijama te kreiraju detaljne tehničke crteže. Za razliku od CATIA-e, NX-a i sličnih softverskih paketa, veoma je intuitivan i "user friendly", ali istovremeno i s respektabilnim mogućnostima u odnosu na konkurenciju.

Vaši proizvodi su vrijednost Vaše tvrtke, a sada je najbolje vrijeme da svoje alate za njihovu izradu dovedete na višu razinu.

Komentari (1)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.
 Mali
1. Mali
prije 58 dan.
Ovo je prava stvar
+4
-0
0
BA
Safari