www.katarina.ba

Tvrtka Katarina kupcima nudi uvid u budućnost

Sci-Tech / Flash | 16. 04. 2014. u 10:30 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tvrtka Katarina d.o.o.prepoznatljiva je dugi niz godina, točnije 17 godina, na ovim prostorima. Katarina d.o.o. bilježi samo uspjehe zahvaljujući vašoj potpori i vjeri u nas, jer zapravo, mi i jesmo tu za vas.

Kao dokaz tome može poslužiti i velika posjećenost našeg izložbenog prostora na nedavno završenom Sajmu Gospodarstva Mostar, gdje je tvrtka Katarina d.o.o. bila i zlatni sponzor Sajma Informacijskih tehnologija, a najveću pažnju na Sajmu, privukli smo osvajanjem dviju nagrada u organizaciji Kameleon M&M Group uz podršku Vanjskotrgovinske komore BiH i Federalne privredne komore.

Te nagrade predstavljaju zasluženi poklon za 17. godina uspješnog rada na tržištu kao jedna od vodećih informatičkih tvrtki u regiji.

Prva nagrada 'BH Biznis nagrada' je za najbolju tvrtku u kategoriji srednjih preduzeća na području HNK/HNŽ.

'Nagrada nam je prije svega čast jer predstavlja plod dosadašnjeg rada i daje nam poticaj da unaprijeđujemo svoj posao i nadamo se da ćemo izdržati brzi ritam informatičkog svijeta, a samim time i doprinijeti ovoj županiji u stručnom i profesionalnom obliku'- između ostalog izjavio je direktor firme Katarina d.o.o. Nikica Bevanda pri preuzimanju nagrade.

Druga nagrada još je veći razlog za ponos. Naime, Izvršna direktorica firme Katarina d.o.o., Natalija Pehar, proglašena je za najuspješniju damu BH Biznisa s područja FBiH.

"Ova nagrada za mene predstavlja čast i potvrdu za cjelokupan dosadašnji trud i rad, posebno jer je dodjeljuju eminentni stručnjaci. Posebnu zahvalu želim uputiti gospodinu Milenku Ćoviću – vlasniku Katarine d.o.o. i direktoru Nikici Bevandi, koji su mi dali priliku, vjerovali, te podržavali me u svim mojim planovima i idejama", izjavila je između ostalog Natalija Pehar.

Tvrtka Katarina d.o.o. bit će i dalje tvrtka koja će omogućiti svojim klijentima da budu prvi koji će imati 'uvid u budućnost' koristeći kvalitetnu i modernu tehnologiju.

Kopirati
Drag cursor here to close